Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιωσήφ Πολυζωίδης:

Ιωσήφ Πολυζωίδης: «Το Μetoo στο θέατρο έγινε για καλό»

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ για το πέρασμά του από την σειρά Έξαψη, αλλά και για τα τεκταινόμενα στον χώρο του θεάτρου

Για την παρουσία του στην δημοφιλή σειρά MEGA, «Έξαψη» και τα όσα αποκαλύφθηκαν στον καλλιτεχνικό χώρο μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο ηθοποιός Ιωσήφ Πολυζωΐδης.
«Μπαίνω στην Έξαψη με το ρόλο του Ορφέα Σαμπάνη, ενός αστυνόμου που παίρνει απόσπαση στο Ναύπλιο για να διαλευκάνει την υπόθεση της Βίκυς Βούλγαρη, αποκαλύπτοντας ότι είναι πρώην δεσμός της Μαρίνας Βούλγαρη.

«Ο Ορφέας πήγαινε για γάμο με την Μαρίνα, αλλά χωρίσανε, γιατί δεν ήθελε να κάνει παιδί» τόνισε ο δημοφιλής ηθοποιός για το ρόλο που θα υποδυθεί στη σειρά.

Μιλώντας για αυτό που τον έκανε να πει «ναι» και να δουλέψει στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, ο Ιωσήφ Πολυζωΐδης σημείωσε πως έπαιξε ρόλο η σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου, αλλά και οι φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις που έχει με αρκετούς από τους συντελεστές της «Έξαψης».

«Οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ καλές για να μπορέσω να κάνω τη δουλειά» υπογράμμισε ο ηθοποιός, ενώ αναφέρθηκε και στο κίνημα #metoo στο χώρο του θεάτρου.

«Νομίζω ότι όλο αυτό έγινε για καλό, ήταν καιρός να γίνει ένα ξεκαθάρισμα στο χώρο» τόνισε, προσθέτοντας πως «δεν γίνεται μόνο στο δικό μας κύκλο, απλά οι ηθοποιοί είναι πιο ελεύθεροι άνθρωποι και μπόρεσαν να κάνουν πιο εύκολα τις καταγγελίες και να βγουν να πουν κάποια πράγματα ελεύθερα».

Απαντώντας στο ερώτημα αν βρέθηκε και αυτός αντιμέτωπος με κάποιες παράτυπες καταστάσεις, ο Ιωσήφ Πολυζωΐδης τόνισε πως δεν βρέθηκε ποτέ μπροστά σε κάτι τέτοιο. «Ήμουν και τυχερός λόγω της δουλειάς μου, δεν πήγα σε πολλές οντισιόν. Ήρθαν έτσι τα πράγματα, που δεν μπορώ να πω ότι βγήκα να κυνηγήσω δουλειά σε οντισιόν».

«Όσο περνάει ο καιρός, νομίζω ότι θα βγαίνουν νέα πράγματα» πρόσθεσε ο ταλαντούχος ηθοποιός, υποστηρίζοντας ότι το φαινόμενο της κατάχρησης εξουσίας παρατηρείται σε αρκετούς επαγγελματικούς χώρους.

«Το θέμα είναι η διαχείρηση της εξουσίας που έχει ο καθένας» συμπλήρωσε.

Τέλος, μίλησε για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού και της καραντίνας, τονίζοντας ότι η «Έξαψη» τον έβγαλε από το σπίτι. «Φέτος επειδή δουλεύω, βγαίνω λίγο από το σπίτι μου, πέρυσι ήταν δύσκολα γιατί ήμουνα πολύ κλεισμένος» ανέφερε για τις επιπτώσεις της καραντίνας.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024