Η σύζυγος του Στράτου Τζώρτζογλου, Σοφία Μαριόλα, βρέθηκε στο Έλα Χαμογέλα και σχολίασε τη συμμετοχή του αγαπημένου της στη «Φάρμα».
Η όμορφη Σοφία η οποία δεν έκρυψε ότι λύγισε όταν είδε τον σύζυγό της να κλαίει για εκείνη και να παραδέχεται on camera πως του λείπει πάρα πολύ, είπε μεταξύ άλλων:
«Ο Στράτος λείπει δυο βδομάδες. Ήταν δύσκολα όταν τον είδα να κλαίει. Ένιωσα ότι πιέζεται. Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι.
Στο ριάλιτι, είδα πράγματα για το Στράτο που δεν τα ήξερα καν. Δεν τον είχα ξαναδεί να σπάει. Να κλαίει… Δεν είναι τόσο ευαίσθητος ο Στράτος.
Τον έχω δει να κλαίει μόνο όταν πέθανε η μητέρα του. Είναι ανοιχτός με όλους, καλόβουλος και κάποιες στιγμές, τον πατάνε.
Για μένα είναι ήδη νικητής και μόνο που πήγε στη Φάρμα σε αυτή την ηλικία. Δεν πήγε με στρατηγική. Δεν πήγα μαζί του παρά το γεγονός ότι έγινε η πρόταση γιατί θέλαμε να προστατεύσουμε το γάμο μας. Θα έβγαιναν πολλά προσωπικά μας και δεν θέλαμε.”
Η Σοφία Μαριόλα επίσης σχολίασε και την ιδιαίτερη σχέση που έχει ο Στράτος Τζώρτζογλου με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο.
Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η Σοφία Μαριόλα για τον Στράτο Τζώρτζολου και τη συμμετοχή του στη Φάρμα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας