Έφη Σαρρή : Ήταν παντρεμένη για 18 χρόνια και δεν το γνώριζε κανείς
Τι είχε αποκαλύψει η τραγουδρίστρια στον Νίκο Κοκλώνη για τη συμβίωσή της με τον επί 18 χρόνια σύζυγό της, γεγονός το οποίο λίγοι γνώριζαν...
Η Έφη Σαρρή έχει αποδείξει πως ότι σκέφτεται το λέει. Άλλωστε, ποιος μπορεί να ξεχάσει τις αναφορές της στον τέως Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ ή την επική δήλωσή της για τα μοναστήρια.
Η γνωστή τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει σε πρεμιέρα της εκπομπής του Νίκου Κοκλώνη κάτι που λίγοι γνώριζαν όσον αφορά την προσωπική της ζωή. Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά πως υπήρξε 18 χρόνια παντρεμένη και μάλιστα ανέφερε και για ποιον πρόκειται.
«Δεν ξέρετε πολλά για μένα»
«Δεν ξέρετε πάρα πολλά για μένα. Ήμουν παντρεμένη 18 χρόνια και δεν το ήξερε κανείς. Κάποια στιγμή, όμως, χωρίσαμε. Όλα αυτά τα χρόνια εγώ έκανα αυτή την καριέρα και τις επιτυχίες και ήμουν παντρεμένη. Το όνομά του είναι Πύρρος και είναι γυναικολόγος».
Ποια είναι η Έφη Σαρρή
Η Έφη Σαρρή (γεν. Ιφιγένεια Ταρινίδου, Θεσσαλονίκη, 18 Νοεμβρίου 1958) είναι Ελληνίδα λαϊκή τραγουδίστρια.
Ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι στην ηλικία των 17 ετών, ενώ ήταν ακόμη μαθήτρια. Η ίδια έχει δηλώσει ότι ο αρχικός της στόχος ήταν να γίνει γιατρός, όμως την κέρδισε τελικά το τραγούδι.
Η Σαρρή εμφανίστηκε στη δισκογραφία το 1984 με τη συμμετοχή της στο δίσκο Μια Βραδιά στα Μπουζούκια 2. Το 1987 ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους για την εκπροσώπηση της χώρας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Το 1989 κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός δίσκος της Πόσες Νύχτες. Ακολούθησαν οι δίσκοι Σεισμός Ερωτικός (1991), Όλο και πιο Πολύ (1992), Πετάω (1994), Μέθυσε η Νύχτα (1995).
Το 1997 κυκλοφόρησε ο δίσκος Αδύνατον με 10 τραγούδια του Νίκου Καρβέλα. Το 1998 ακολούθησε ο δίσκος Τετ α Τετ, ξανά με τραγούδια του Νίκου Καρβέλα. και ένα χρόνο αργότερα το άλμπουμ Θ’ Αλλάξεις Γνώμη.
Η πρώτη μεγάλη της επιτυχία ήρθε το 1991 και ήταν το τραγούδι Σεισμός ερωτικός. Άλλα γνωστά της τραγούδια είναι το Τι Είχαμε, τι Χάσαμε, Εγώ για Μένα, Γυμνός μες την Ελλάδα και Αφρικανός.
Επανήλθε στο χώρο της μουσικής στις 20 Ιουνίου του 2016, με το τραγούδι Μη μου πεις το Ζώδιό σου, βγάλε μόνο το Μαγιώ σου, για το οποίο πραγματοποίησε φωτογράφιση στο περιοδικό Down Town. Το 2017 κυκλοφόρησε νέο τραγούδι με τίτλο: Το φυλαχτό μου. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως ο Γιάννης Πάριος, η Λίτσα Διαμάντη, η Άντζελα Δημητρίου, η Σαμπρίνα, κα.
- Η απάντηση του Οικουμενικού Πατριαρχείου στη Μόσχα: Ευφάνταστα σενάρια, ψευδείς ειδήσεις, ύβρεις, κατασκευασμένες πληροφορίες
- Προκλητικός ο Π. Μαρινάκης, απειλεί τους αγρότες – Ξορκίζει τις συνελεύσεις, βλέπει κομματικά εγκάθετους στα μπλόκα
- Εξεταστική: Να κατατεθεί η επιστολή παραίτησης των ορκωτών λογιστών του ΟΠΕΚΕΠΕ ζητούν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- Πώς θα παίξει ο Άρης στον προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στο MEGA
- Κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται ο Τίμοθι Μπάσφιλντ 3 ημέρες μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης για παιδική κακοποίηση
- Το κρυμμένο εγκεφαλικό σήμα που αποκαλύπτει την Αλτσχάιμερ χρόνια πριν από τη διάγνωση
- Σέρρες: Συγκλονίζει ο πατέρας του 17χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου – «Ο άγγελός μου, έφυγε μαρτυρικά»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442