Η πρώην παίκτρια του GNTM Μαριάννα Παινέση παντρεύτηκε χθες τον αγαπημένο της ενώ διανύει ήδη τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.
Η Μαριάννα Παινέση και ο καλό της Προκόπης Ζορμπάς αντάλλαξαν το βράδυ της Πέμπτης όρκους αγάπης και μοιράστηκαν φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς τους φίλους.
Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και η αγάπη τους σφραγίστηκε με την εγκυμοσύνη του αγαπημένου μοντέλου.
Φωτογραφίες από την βραδιά του γάμου
«Περιμένουμε κοριτσάκι»
«Η εγκυμοσύνη κυλάει πολύ καλά. Είμαι 5 μηνών. Είμαστε μαζί δυο χρόνια. Ο Προκόπης είναι γυμναστής. Γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο. Ο Προκόπης έκανε την πρώτη κίνηση. Ο γάμος είναι στα σχέδιά μας. Περιμένουμε κοριτσάκι. Το έχουμε δει. Κλωτσάει», είχε δηλώσει ενώ ο σύντροφός της είχε πει:
«Δεν το περιμέναμε. Είπα στη Μαριάννα πως ό,τι κι αν αποφασίσει θα είμαι δίπλα της. Οπότε της είπα “πάμε, προχωράμε μαζί”. Δεν το παρακολουθούσα το GNTM. όταν αρχίσαμε να μιλάμε το GNTM ήταν προς τα τελειώματα και άρχισα να βλέπω τα τελευταία επεισόδια. Η προσέγγιση ήταν δύσκολη και ήμουν διστακτικός. Ήταν και αυτή λίγο περίεργη. Αλλά σιγά-σιγά προχώρησε το ειδύλλιο»! Από εμάς να ζήσουν και με το καλό το μωράκι τους!
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας