Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Τραϊανός Δέλλας από την εμφάνιση του Παναιτωλικού στο παιχνίδι με τον Βόλο. Ο τεχνικός των γηπεδούχων τόνισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη και πήρε δίκαια τη νίκη με 1-0.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δέλλα:
«Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για μας. Μπήκαμε αρκετά καλά από το πρώτο λεπτό. Δείξαμε ότι θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι, πιστεύω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα», είπε αρχικά στη NOVA.
Για την επιστροφή του Ματσόλα: «Όλα τα παιδιά βοηθούν. Ο Νίκο έχει λείψει πολύ καιρό, είναι μία εσωτερική μεταγραφή για μας. Είναι λυπηρό που παιχνίδι το παιχνίδι χάνουμε παίκτες.
Κρατάμε την εμφάνιση και τους τρεις βαθμούς που είναι πολύτιμοι. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα εκτός και μετά να δούμε πώς θα παρουσιαστούμε στα play out».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.