Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα, με τα προβλήματα να παραμένουν για τον Μανόλο Χιμένεθ.
Οι Νέλσον Ολιβέιρα, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μιχάλης Μπακάκης, Άνελ Σαμπανάτζοβιτς, Γιάννης Σαρδέλης και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ οι Μάριο Μιτάι και Αντρέ Σιμόες έκαναν θεραπεία.
Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 12:00 και με το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στο Βόλο για τη ρεβάνς του Κυπέλλου.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Με τη νίκη που πέτυχε με 87-82 επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για τη 19η αγωνιστική της Euroleague, ο Ολυμπιακός έφτασε τις τις 10 συνεχόμενες νίκες κόντρα στους πράσινους στη διοργάνωση.
Με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να σημειώνει 21 πόντους και να είναι καθοριστικός στο τέλος και τον Σασα Βεζένκοφ να προσθέτει 24, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 87-82 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ σε ντέρμπι «θρίλερ».