Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρίστιτσιτς : «Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Κρίστιτσιτς : «Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Στην κακή αμυντική λειτουργεία της ΑΕΚ στις στημένες φάσεις στάθηκε ο Νέναντ Κρίστιτσιτς μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό.

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς στάθηκε στις στατικές φάσεις που πλήγωσαν και απόψε την ΑΕΚ, λέγοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του, πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να έχουν συγκέντρωση και να μην δέχονται γκολ από στημένα.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για το παιχνίδι;

«Ήταν ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κατοχή, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και να είχαμε προηγηθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα γκολ πάλι από στημένο. Δεν έχει νόημα να λέμε ότι θα το δουλέψουμε. Πρέπει να το δουλέψουμε στο μυαλό μας όλοι. Εγω δεν μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος από τον ένα βαθμό που πήραμε».

Για τα γκολ που δέχεται η ΑΕΚ στις στημένες φάσεις κι αν μπορεί να λυθεί στα πλέι οφ;

«Είναι αλήθεια πως δεν μπορώ να βρω να πω κάτι άλλο. Είναι θέμα συγκέντρωσης. Αν ο παίκτης δεν είναι συγκεντρωμένος, δεν είναι aggressive, δεν έχει στο νου του το χώρο που έχει και τον αντίπαλο, δεν μπορεί να γίνει κάτι. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο».

Για το τι κρατάει στο αποψινό ματς;

«Το μόνο που μπορώ να πω κι αυτό που μένει από το ματς είναι το γκολ που δεχθήκαμε από στατική φάση. Πίστευα πάντα ότι θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Είχαμε κατοχή, είχαμε σχέδιο. Πίστευα ότι θα σκοράραμε. Αυτό που μένει είναι το γκολ που δεχθήκαμε από στατική φάση ξανά».

Για τον Μάρκο Λιβάγια που πλέον αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ;

«Είναι αλήθεια ότι είναι ένας παίκτης και σας άνθρωπος λείπει από την ομάδα. Είναι σημαντικός παίκτης. Τον είδα χθες που έπαιξε. Θα μπορούσε να βοηθήσει και τώρα την ομάδα. Αποφάσισε να κάνει ένα βήμα μπροστά. Του εύχομαι τα καλύτερα. Είμαστε φίλοι».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τους βαθμούς που έχει η ΑΕΚ έως τώρα απέναντι σε ομάδες της 5άδας που θα βρει στα πλέι οφ;

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ούτε ικανοποιημένος ούτε χαρούμενος. Χάσαμε τέσσερις βαθμούς με Αστέρα και Παναθηναϊκό μόνο στα τελευταία δυο παιχνίδι. Θέλω να σκέφτομαι όμως το ματς Κυπέλλου την Πέμπτη και μετά το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Θέλω να σκέφτομαι τα επόμενα ματς και όχι τα πλέι οφ τώρα».

Για τα θερμά λόγια του Χιμένεθ προς το πρόσωπό του πρόσφατα;

«Οποτε καλούμαι να παίξω, το κάνω με την καρδιά μου. Μπορεί να κάνω κάποιο λάθος ή διεκδικούμενη φάση. Κάνε ό,τι μπορώ και να βάλω την καρδιά μου μέσα στο παιχνίδι».

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024