Η Prada και η UNESCO εγκαινιάζουν το πρόγραμμα «Sea Beyond»
Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα αφιερωμένο στην ανθεκτικότητα και μια κυκλική οικονομία για τις νέες γενιές. Αυτό είναι το έργο στο οποίο συγκεντρώθηκαν η Prada και η Διακυβερνητική Ωκεανογραφική Επιτροπή της UNESCO, μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαΐου 2020
Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα αφιερωμένο στην ανθεκτικότητα και μια κυκλική οικονομία για τις νέες γενιές. Αυτό είναι το έργο στο οποίο συγκεντρώθηκαν η Prada και η Διακυβερνητική Ωκεανογραφική Επιτροπή της UNESCO, μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαΐου 2020.
Ο στόχος;
Nα διδάξει στους νέους να υιοθετήσουν πιο βιώσιμες συνήθειες (και μια βιώσιμη καταναλωτική στάση) σε σχέση με τον ωκεανό και τους πόρους του. Αυτό το έργο ακολούθησε την έναρξη της βιώσιμης συλλογής «Prada Re-Nylon» και απέδειξε για άλλη μια φορά τη δέσμευση της πολυτελής ιταλικής ετικέτας στις φιλικές προς το περιβάλλον προσπάθειές της.
Οι νέοι σε όλο τον κόσμο ενωμένοι για ένα σκοπό
Δάσκαλοι από 10 γυμνάσια σε όλο τον κόσμο (από το Βερολίνο έως το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη στο Παρίσι) συμμετείχαν σε αυτό το έργο προσφέροντας στους μαθητές τους 4 μαθήματα αφιερωμένα στο θέμα της οικολογικής ευθύνης. Ο στόχος ήταν να ευαισθητοποιήσουν τους νέους για μια ποικιλία θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της σημασίας του οικοσυστήματος μας, αλλά και της βιομηχανίας μόδας και των πράσινων έργων που αναπτύχθηκαν για τη μείωση της ρύπανσης στον θαλάσσιο κόσμο. Στη συνέχεια, οι μαθητές έπρεπε να δημιουργήσουν μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης με σκοπό τη διατήρηση των καθαρών ωκεανών. Οι νικητές θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαρτίου 2021. Οι κριτές περιλαμβάνουν, τον Lorenzo Bertelli, διευθυντή μάρκετινγκ της Prada και τον Vladimir Ryabinin, εκτελεστικό γραμματέα της Διακυβερνητικής Ωκεανογραφικής Επιτροπής και τον Βοηθό Γενικό Διευθυντή της UNESCO, και ο Ιταλός συγγραφέας Alessandro Baricco.
Η νικηφόρα εκστρατεία θα μεταδοθεί στα κοινωνικά μέσα και στους ιστότοπους της Prada και της UNESCO. Το γυμνάσιο που κερδίζει θα λάβει επίσης επιταγή 5000 € για να επενδύσει σε εκπαιδευτικό υλικό.
- Από το σεξ απίλ έως την ακροδεξιά, η Μπριζίτ Μπαρντό συμβόλιζε μια Γαλλία σε μετάβαση
- Αντρέας Γεωργίου: Η βόλτα στη θάλασσα με την 4 μηνών κορούλα του
- Κεντρική Μακεδονία: Σοβαρά προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους
- Forbes: Στις 40 πιο ακριβές ομάδες του κόσμου μόνο δύο ποδοσφαιρικές – Πού βρίσκονται Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Συνάντηση Τραμπ και Νετανιάχου στη Φλόριντα για τη Γάζα – Τι άλλο θα συζητήσουν
- Ο ΠΑΟΚ κινείται και για Πουλακίδα – Ποιος είναι ο ομογενής γκαρντ που αγωνίζεται στη G-League (vids)
- Profession: Santa Claus
- Ανάπτυξη με ημερομηνία λήξης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442