Την πεποίθηση πως το περιστατικό νοσηλεύτριας που εμφανίζει συμπτώματα του νευρολογικού συνδρόμου Guillain-Barre και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κέρκυρας δεν σχετίζεται με τον εμβολιασμό της κατά του κοροναϊού εξέφρασε ο καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και Πρύτανης, Θάνος Δημόπουλος.
Όπως εξήγησε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6, κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού θα συμβούν περιστατικά τα οποία όμως, υπογράμμισε, ότι δεν συνδέονται με παρενέργειες του εμβολίου. Υπενθύμισε, δε, ότι στο εξωτερικό κατέληξαν υπερήλικες και παρότι στην αρχή θεωρήθηκε ότι συνδέεται το εμβόλιο αποδείχθηκε ότι τελικά δεν είχε καμία σχέση.
Για την πορεία της πανδημίας στη χώρα, ο κ. Δημόπουλος, σημείωσε ότι πρέπει να επιταχυνθεί ο εμβολιασμός στον πληθυσμό. Επιπλέον, να τηρούνται τα μέτρα ώστε, να περιοριστεί η διασπορά αλλά και οι μεταλλάξεις. Τόνισε, ότι καλύπτουν τα εμβόλια τις μεταλλάξεις που έχουν προκύψει, μέχρι στιγμής. Ενώ, εξέφρασε ότι το καλοκαίρι θα επανέλθει μια σχετική ομαλότητα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας