Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε πανεύκολα με 3-0 σετ τον Ζιλ Σιμόν και προκρίθηκε χωρίς να… ιδρώσει στο 2ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν.
Ο έλληνας τενίστας δεν πιέστηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τα σκορ των τριών σετ: 6-1, 6-2, 6-1.
Περίπατος μέσα σε μία ώρα και 32 λεπτά!
Ο γάλλος Σιμόν, Νο 66 της παγκόσμιας κατάταξης, σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειξε ικανός να απειλήσει ούτε κατ’ ελάχιστον τον Τσιτσιπά.
Συνεπώς, ο έλληνας αθλητής πλέον κοιτά ήδη τον επόμενό του αντίπαλο στη 2η φάση του Αυστραλιανού Όπεν, ο οποίος είναι ο αυστραλός ομογενής Θανάσης Κοκκινάκης.
Ο Κοκκινάκης απέκλεισε εύκολα με 3-0 σετ (6-4, 6-1, 6-1) τον κορεάτη Κβον και βρίσκεται στο No 267 της παγκόσμιας κατάταξης.
Στο πλευρό του Ρονάλντο, ο πρώην συμπαίκτης του στη Ρεάλ Μαδρίτης, σχετικά με το διαμάχη που έχει διοίκηση του Σαουδαραβικού ποδοσφαίρου και τους ανθρώπους του Public Investment Fund (PIF).
Ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον υπηρεσιακό τεχνικό της ομάδας του και αποκάλυψε το «κλειδί» για να επιστέψουν τα χαμόγελα στο Ολντ Τράφορντ
«Οι υπερβολικές απαιτήσεις του Λάιλς για την ανανέωση συμβολαίου, σε συνδυασμό με τις προτάσεις που έχει από Ευρωλίγκα και NBA Χεζόνια, περιπλέκουν τα πράγματα για τη Ρεάλ Μαδρίτης».