Καπραβέλος : Φοβόμαστε έκρηξη της πανδημίας η οποία θα είναι ολέθρια και καταστροφική
Αυτό που φοβίζει περισσότερο τον κ. Καπραβέλο, είναι το σταδιακό άνοιγμα της άγορας, το οποίο όπως επισήμανε «πρέπει να γίνει με προσοχή και σε άμεση συσχέτιση με το επιδημιολογικό φορτίο και με την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας».
Τους φόβους του για έξαρση της πανδημίας με καταστροφικές συνέπειες, εξέφρασε ο Διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος.
«Αυτό που φοβόμαστε όλοι είναι μήπως η μερική αποκλιμάκωση πυροδοτήσει τη σφοδρότητα ενός τρίτου κύματος, δηλαδή μια έκρηξη της πανδημίας, η οποία θα είναι ολέθρια και καταστροφική», σημείωσε, προσθέτοντας ότι τα σχολεία σε μικρότερο βαθμό θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια τέτοια κατάσταση.
Αυτό που τον φοβίζει περισσότερο είναι το σταδιακό άνοιγμα της άγορας, το οποίο όπως επισήμανε μιλώντας στον Σκάι, «πρέπει να γίνει με προσοχή και σε άμεση συσχέτιση με το επιδημιολογικό φορτίο και με την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας».
Ο κ. Καπραβέλος πρόσθεσε ότι «το δεύτερο κύμα χτύπησε τη Βόρεια Ελλάδα και μάλιστα με τραγικές συνέπειες. Εάν πυροδοτηθεί αυτό στην Αθήνα, μια πολύ μεγαλύτερη περιφέρεια, οι συνέπειες θα είναι ολέθριες».
- Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται δρομολόγια για τρένα από και προς Σέρρες – Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και το λιμάνι του Πειραιά
- «Γάτες με φράντζες»: Μια διαφορετική performance στο Red Jasper Cabaret Theatre
- Απαγόρευση social media σε ανηλίκους: Η βασική «φωνή» αντίθεσης απέναντι στις καθολικές απαγορεύσεις
- ΣΥΡΙΖΑ καλεί ΠΑΣΟΚ για μομφή στον Μητσοτάκη – Το τριήμερο σφυροκόπημα και το ρίσκο της γαλάζιας συσπείρωσης
- Αποκαλυπτική έρευνα για το σχολείο και την κοινωνία – Στην οικογένεια (των άλλων) χρεώνουμε τη νεανική βία
- Κεφαλονιά: Η πιθανότερη αιτία θανάτου της 19χρονης – Τι λέει ο ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στο Αργοστόλι
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442