Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τομ Κρουζ : Φτιάχνει στούντιο «οχυρό» κατά του κοροναϊού

Τομ Κρουζ : Φτιάχνει στούντιο «οχυρό» κατά του κοροναϊού

Μετά από το viral ξέσπασμά του ο Τομ Κρουζ φτιάχνει στούντιο «οχυρό» για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του «Mission: Impossible 7»

Ο Τομ Κρουζ, μετά από το viral ξέσπασμά του για παραβίαση των μέτρων για τον κοροναϊό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τελευταίας του ταινίας, ολοκληρώσει τα γυρίσματα του «Mission: Impossible 7» σε ένα στούντιο «οχυρό» κατά του κοροναϊού, το οποίο έχει ξεκινήσει να δημιουργεί σε μία πρώην στρατιωτική βάση στη Βρετανία.

Ειδικότερα όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, ο 58χρονος Τομ Κρουζ, ξοδεύει εκατομμύρια προκειμένου οι εγκαταστάσεις να μετατραπούν σε ένα τεχνολογικά άρτιο στούντιο.

Πηγές αναφέρουν ότι ο διάσημος σταρ, είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Mission Impossible 7», σύντομα, χωρίς περαιτέρω δαπανηρές διακοπές λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Η παραγωγή της ταινίας  θα μεταφερθεί στην στρατιωτική βάση Λόνγκρος στο Σάρεϊ από το Λίβσντεν στο Χερτς, όπου πριν από μερικές μέρες ο σταρ είχε ξεσπάσει σε μέλη του συνεργείου, επειδή δεν κρατούσαν αποστάσεις μεταξύ τους.

Στο βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου ο σταρ ακούγεται να φωνάζει και να βρίζει, απειλώντας του εργαζόμενους που παραβίασαν τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κοροναϊού με απολύσεις, αν τους έβλεπε ξανά να κάνουν το ίδιο λάθος.

Στο ηχητικό που έδωσε στη δημοσιότητα η Sun ο σταρ του Χόλιγουντ ουρλιάζει σε ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου που φέρεται να μην τήρησαν τα μέτρα ασφαλείας για τον κοροναϊό.

Το οργισμένο ξέσπασμα του πρωταγωνιστή και παραγωγού της ταινίας έγινε ενώπιον 50 μελών του συνεργείου, στα γυρίσματα στη Βρετανία, σύμφωνα με τη Sun, που δημοσιοποίησε πρώτη το ηχητικό ντοκουμέντο.

«Αν σας ξαναδώ να το κάνετε αυτό, θα πάρετε πόδι. Όποιον δω να το κάνει, αυτό ήταν. Μην τολμήσεις να το ξανακάνεις γ@@το!» ακούγεται να λέει ο 58χρονος Τομ Κρουζ στο ηχητικό ντοκουμέντο.

«Στο Χόλιγουντ επέστρεψαν στα στούντιο και γυρίζουν ταινίες χάρη σ’ εμάς. Επειδή πιστεύουν σ’ εμάς και σ’ αυτό που κάνουμε. Κάθε βράδυ είμαι στο τηλέφωνο με κάθε κ@λοστούντιο, ασφαλιστικές εταιρείες, παραγωγούς. Χρησιμοποιούν το παράδειγμά μας για να κάνουν ταινίες.

Δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίες, γ@@@δες… Δεν ακούω συγγνώμες. Πείτε τις στους ανθρώπους που χάνουν τα σπίτια τους επειδή έχει κλείσει ο κλάδος μας. Δεν θα τους δώσουν αυτές φαγητό να φάνε ούτε θα πληρώσουν τα δίδακτρα των παιδιών τους», ακούγεται μεταξύ άλλων να λέει ο σταρ.

Στον απόηχο αυτού του viral ξεσπάσματος ακολούθησε ένα ντόμινο παραιτήσεων από μέλη του συνεργείου της ταινίας.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024