Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τομ Κρουζ: Nέο ξέσπασμα για τον κοροναϊό - Ντόμινο παραιτήσεων στο «Mission: Impossible 7»

Τομ Κρουζ: Nέο ξέσπασμα για τον κοροναϊό – Ντόμινο παραιτήσεων στο «Mission: Impossible 7»

Νέα «έκρηξη» του Τομ Κρουζ στα γυρίσματα του «Mission: Impossible 7» είχε ως αποτέλεσμα να παραιτηθούν 5 μέλη του συνεργείου του

Ηχητικό απόσπασμα από τα γυρίσματα της ταινίας «Mission: Impossible 7» στο Λονδίνο, στο οποίο ο Τομ Κρουζ επιπλήττει με οργή μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου για μη τήρηση των μέτρων προστασίας κατά της Covid-19 διέρρευσε στον βρετανικό Τύπο προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

«Αν σας ξαναδώ να το κάνετε αυτό, θα πάρετε πόδι. Όποιον δω να το κάνει, αυτό ήταν. Μην τολμήσεις να το ξανακάνεις γ@@το!» ακούγεται να λέει ο 58χρονος στο ηχητικό ντοκουμέντο.

«Στο Χόλιγουντ επέστρεψαν στα στούντιο και γυρίζουν ταινίες χάρη σ’ εμάς. Επειδή πιστεύουν σ’ εμάς και σ’ αυτό που κάνουμε. Κάθε βράδυ είμαι στο τηλέφωνο με κάθε κ@λοστούντιο, ασφαλιστικές εταιρείες, παραγωγούς. Χρησιμοποιούν το παράδειγμά μας για να κάνουν ταινίες. Δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίες, γ@@@ληδες… Δεν ακούω συγγνώμες. Πείτε τις στους ανθρώπους που χάνουν τα σπίτια τους επειδή έχει κλείσει ο κλάδος μας. Δεν θα τους δώσουν αυτές φαγητό να φάνε ούτε θα πληρώσουν τα δίδακτρα των παιδιών τους», ακούγεται μεταξύ άλλων να λέει ο σταρ.

Tom Cruise tears into «Mission: Impossible» crew for breaking COVID-19 protocols: «If I see you do it again you’re f—ing gone»

Δημοσιεύτηκε από Variety στις Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020

Αργά το βράδυ της Τρίτης ωστόσο η Sun επανήλθε με νέο δημοσίευμα το οποίο ανέφερε ότι ο γνωστός ηθοποιός εξερράγη ξανά με αποτέλεσμα να παραιτηθούν 5 μέλη του συνεργείου του.

Μια πηγή της εφημερίδας δήλωσε υπό καθεστώς ανωνυμίας:

«Η πρώτη έκρηξη ήταν μεγάλη, αλλά έκτοτε τα πράγματα δεν έχουν ηρεμήσει. Η ένταση αυξάνεται εδώ και μήνες και αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Από την ώρα που διέρρευσε το περιστατικό στο κοινό η οργή φουντώνει, και αρκετά μέλη του συνεργείου έχουν παραιτηθεί.

Ωστόσο ο Τομ δεν διαθέτει άλλη υπομονή μετά από όσα έχει κάνει για να συνεχιστούν τα γυρίσματα. Είναι θυμωμένος που οι άλλοι δεν το παίρνουν τόσο σοβαρά όσο αυτός. Σε τελική ανάλυση, αυτός θα είναι υπόλογος αν συμβεί κάτι».

Οι σταρ που στήριξαν τον Τομ Κρουζ

Το οργισμένο ξέσπασμα του πρωταγωνιστή του Χόλιγουντ, που περιείχε αρκετές βρισιές, απειλές αλλά και επικλήσεις στο φιλότιμο των μελών του συνεργείου, δίχασε το κοινό στα social media.

Κάποιοι χαρακτήρισαν τον ηθοποιό υπερβολικό, επισημαίνοντας ότι δεν έχει δικαίωμα να μιλάει στους εργαζόμενους τόσο υποτιμητικά και να τους φωνάζει λες και είναι σχολιαρόπαιδα.

Άλλοι επαίνεσαν τον σταρ για την ευσυνειδησία του και τόνισαν πως, αν όλοι ήταν τόσο συνεπείς με τα μέτρα και τόσο υπεύθυνοι, η πανδημία δεν θα είχε στοιχίσει τόσες ζωές.

Σύμφωνα με την Sun, o Σπένσερ ΜακΝτόναλντ, εκπρόσωπος του σωματείου Bectu στον χώρο της ψυχαγωγίας επέκρινε σφοδρά τον Κρουζ, τονίζοντας πως μετά από μια τόσο δύσκολή χρονιά για τους freelancer που εργάζονται στη βιομηχανία του θεάματος, το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται τα κινηματογραφικά συνεργεία είναι έναν εκατομμυριούχο σταρ του Χόλιγουντ να τους ουρλιάζει και να απειλεί τις δουλειές τους.

Αρκετοί συνάδελφοι όμως του Τομ Κρουζ εξέφρασαν κατανόηση για το ξέσπασμά του και τον στήριξαν δημόσια.

«Τον καταλαβαίνω», είπε η Γούπι Γκόλντμπεργκ από το πάνελ της εκπομπής «The View» και συνέχισε:

«Ορισμένοι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται γιατί θύμωσε τόσο πολύ. Μα είναι η ταινία του. Αν κολλήσει αυτός Covid-19, πάει η ταινία, τελείωσε».

«Δεν αντέδρασε υπερβολικά, πρόκειται για ένα αληθινό πρόβλημα».

Το ξέσπασμα του Τομ Κρουζ υποστηρίχθηκε και από άλλους ηθοποιούς, συμπεριλαμβανομένου του Τζορτζ Κλούνεϊ, που δήλωσε σε συνέντευξή του πως δεν βρήκε υπερβολικό το ξέσπασμα του Τομ Κρουζ διότι είναι όντως πρόβλημα.

«Καταλαβαίνω γιατί το έκανε. Δεν κάνει κανένα λάθος σχετικά με αυτό», πρόσθεσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

https://www.youtube.com/watch?v=auvBFXmbMes

Η ηθοποιός Χίλαρι Μπέρτον Μόργκαν εξέφρασε πραγματικό ενθουσιασμό για το ξέσπασμα του Κρουζ.

«Ποτέ δεν τον συμπάθησα περισσότερο! Μπορώ να παίξω το κλιπ δυνατά στο σούπερ μάρκετ;», δήλωσε η 38χρονη σταρ και παραγωγός, απηχώντας τις απόψεις πολλών σχολιαστών στα social media.

O σεναριογράφος και παραγωγός Μάικ Σκάλι, γνωστός για τη δουλειά του στη σειρά κινουμένων σχεδίων The Simpsons έγραψε στον πρωταγωνιστή του Mission Impossible στο Τwitter: «Σε παρακαλώ, έλα βάλε τους τις φωνές στην Αμερική».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024