Στη Νιόν είναι στραμμένα σήμερα (13:00) όλα τα βλέμματα για την κλήρωση της φάσης των «16» του Champions League.
Στην κληρωτίδα του Champions League θα βρεθούν 36 Κύπελλα Πρωταθλητριών/Champions League, που έχουν κατακτήσει οι μισές (οκτώ) από τις ομάδες της φάσης των «16».
Οι ισχυροί της κλήρωσης, που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στους ομίλους τους: Μπάγερν (Γερμανία), Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία), Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία), Λίβερπουλ (Αγγλία), Τσέλσι (Αγγλία), Ντόρτμουντ (Γερμανία), Γιουβέντους (Ιταλία), Παρί Σ. Ζ. (Γαλλία).
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα επέστρεψε και ήταν καθοριστικό στη νίκη των Σπερς επί των Θάντερ με 111-109, που ηττήθηκαν μόλις για δεύτερη φορά φέτος – Αντίπαλος του Σαν Αντόνιο στον τελικό του NBA Cup οι Νικς, που «καθάρισαν»τους Μάτζικ.