Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στο τιμόνι του οίκου Chloé η Gabriela Hearst

Στο τιμόνι του οίκου Chloé η Gabriela Hearst

Η νέα επικεφαλής δημιουργικού του οίκου Chloé είναι η Gabriela Hearst σχεδιάστρια με έδρα τη Νέα Υόρκη, γνωστή για τις κομψές και οικολογικές συλλογές της.

Η νέα επικεφαλής δημιουργικού του οίκου Chloé είναι η Gabriela Hearst (Γκαμπριέλα Χερστ) σχεδιάστρια με έδρα τη Νέα Υόρκη, γνωστή για τις κομψές και οικολογικές συλλογές της.

Η Gabriela Hearst διαδέχεται τη Natacha Ramsay-Levi (Νατάσα Ράμσεϊ Λεβί), η έξοδος της οποίας από τον γαλλικό οίκο πολυτελών ενδυμάτων και αξεσουάρ ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Η Hearst θα παρουσιάσει την πρώτη της συλλογή τον Μάρτιο και θα παραμείνει διευθύντρια δημιουργικού του ομώνυμου brand της.

Η επιτυχία της με τις τσάντες και συγκεκριμένα το στυλ της «Nina» ήρθε σε μια εποχή κατά την οποία εμφανίστηκαν περιορισμένα καινούρια σχέδια – την έκανε κορυφαία υποψήφια για τον Chloé, ο οποίος ανάπτυξε σημαντική δραστηριότητα στα αξεσουάρ υπό την καθοδήγηση της πρώην επικεφαλής σχεδιάστριας, Κλερ Γουέιτ Κέλερ.

Η σχεδιάστρια θα φέρει επίσης την πρακτική της αειφορίας στον Chloé, καθώς οι καταναλωτές μόδας επιδιώκουν ολοένα και περισσότερο να αγοράζουν βιώσιμα σχέδια και θέλουν να γνωρίζουν το οικολογικό αποτύπωμα που αφήνουν οι αγοραστικές τους συνήθειες, αναφέρουν ενημερωτικά site μόδας.

Ο διευθύνων σύμβουλος του γαλλικού οίκου, Ρικάρντο Μπελίνι τόνισε το «ισχυρό όραμα για περισσότερο υπεύθυνη μόδα» και τη «ζωντανή δημιουργική ενέργεια» της Hearst σε ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιείται ο διορισμός της.

Η Hearst, η οποία κατάγεται από την Ουρουγουάη, ίδρυσε την ομώνυμη ετικέτα της το 2015, έχοντας συμπληρώσει πάνω από μια δεκαετία, στο σύγχρονο brand, Candela, του οποίου ήταν συνιδρύτρια το 2004.

Υποστηρίζει αυτό που έχει γίνει γνωστό ως αργή πολυτέλεια.

Οι συλλογές της, όπως αναφέρει το ΑΠΕ είναι κατασκευασμένες από νεκρό απόθεμα και ανακυκλωμένα υλικά και πουλά επίσης τις πολυπόθητες τσάντες της απευθείας στον καταναλωτή.

A look at the celebrities that have worn designs by Gabriela Hearst, the new creative director at Chloé.

Δημοσιεύτηκε από WWD στις Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020

Η Hearst άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στη Νέα Υόρκη το 2018, ακολούθησε ένα ακόμα στο Λονδίνο τον επόμενο χρόνο, και έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τον Σεπτέμβριο.

Ο κύριος επενδυτής της Hearst είναι ο σύζυγός της, κληρονόμος, εγγονός του μεγιστάνα των ΜΜΕ εκδότη Γουίλιαμ Ράντολφ Χερστ, Όστιν Χερστ, τον οποίο παντρεύτηκε το 2013.

Φέτος η Hearst βραβεύθηκε ως Σχεδιάστρια Γυναικείας Σειράς της Χρονιάς από το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CFDA).

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024