Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε τον Απόλλωνα στο Καραϊσκάκη, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να επικρατεί της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με 2-0 σκορ.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νταμπλούχους Ελλάδας ήταν ο Χασάν, με τον Αιγύπτιο επιθετικό να σκοράρει και τα δύο τέρματα.
Στο 65ο λεπτό, ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το κόρνερ και μετά από περιπετειώδη φάση στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων, η μπάλα στρώθηκε στον Χασάν που έκανε το 1-0.
Στο 72ο λεπτό, ο Μασούρας έκανε ωραίο γύρισμα στην περιοχή του Απόλλωνα και ο Αιγύπτιος φορ με προβολή, διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τον Ολυμπιακό.
Δείτε τις καλύτερες φάσεις από το ματς των «ερυθρολεύκων» με τον Απόλλωνα:
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League