Σημαντική νίκη πήρε στο «Αρτέμιο Φράνκι» η Φιορεντίνα καθώς επικράτησε με 3-2 της Ουντινέζε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Serie A.
Οι «βιόλα» πίεσαν από την αρχή του παιχνιδιού και λίγο μετά το δεκάλεπτο άνοιξαν το σκορ. Στο 11ο λεπτό ο Μπιράγκι γύρισε για τον Καστροβίλι ο οποίος πλάσαρε από κοντά για το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Καστροβίλι έκανε τη σέντρα και ο Μιλένκοβιτς με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 43′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με κεφαλιά του Οκάκα σε 2-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Καστροβίλι έδωσε και πάλι τη λύση στην ομάδα του καθώς στο 51′ έκανε το 3-1 για τους «βιόλα» με πολύ ωραίο φαλτσαριστό σουτ. Στο 86′ ο Φορεστιέρι σέντραρε και ο Οκάκα σκόραρε και πάλι για το 3-2, σκορ που έδωσε τη νίκη στη Φιορεντίνα που έφτασε τους 7 βαθμούς.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.