Ο Ολυμπιακός νίκησε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με 86-75 την Αρμάνι Μιλάνο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του.
Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» επεσήμανε πως νιώθει υπέροχα καθώς ο Ολυμπιακός κατάφερε να νικήσει την Αρμάνι Μιλάνο η οποία ήταν αήττητη μέχρι στιγμής στη φετινή διοργάνωση.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Νιώθω υπέροχα. Κάναμε μόνο δύο λάθη στο δεύτερο ημίχρονο, κανένα στην τελευταία περίοδο, είχαμε 20 ασίστ. Μοιράσαμε ωραία την μπάλα, νικήσαμε μια ομάδα που ήταν αήττητη».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Το μήνυμα της επόμενης μέρας αλλά και της επόμενης... σεζόν, έστειλε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, μετά τον αποκλεισμό των «ερυθρόλευκων» από τη Λεβερκούζεν.
Ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης η δεύτερη ημέρα των ρεβάνς της ενδιάμεσης φάσης του Champions League και έτσι, στις δώδεκα γνωστές, προστίθενται οι τελευταίες τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στους «16».