Κληρώνει σήμερα για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο Europa League
ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μαθαίνουν αντιπάλους σήμερα το μεσημέρι (14:00), με τον Δικέφαλο του βορρά να βρίσκεται στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας και την Ένωση στο τρίτο
Σήμερα στην έδρα της UEFA, την Νιόν, είναι προγραμματισμένη η κλήρωση (14:00) των 12 ομίλων του Europa League 2020/21, όπως και η απονομή του βραβείου στον κορυφαίο παίκτη της διοργάνωσης για την σεζόν 2019/20.
Ανάμεσα στις 48 ομάδες θα βρίσκονται και ο ΠΑΟΚ, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κράσνονταρ στα play οffs του Champions League, αλλά και η ΑΕΚ, κάτι απέκλεισε την Βόλφσμπουργκ στα play offs του Europa League.
Δέκα οκτώ ομάδες είχαν εξασφαλίσει απευθείας συμμετοχή, έξι προέρχονται από τα play offs του Champions League μετά τον αποκλεισμό τους, τρεις που επίσης αποκλείστηκαν από την τρίτη προκριματική φάση του Champions League, ενώ οι άλλες 21 προέρχονται από τα play offs του Europa League.
Oι 48 ομάδες θα χωριστούν σε τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας που καθορίζονται από την κατάταξη του συντελεστή του συλλόγου. O ΠΑΟΚ βρίσκεται στο 2ο γκρουπ και η ΑΕΚ στο 3ο γκρουπ.
Ο ΠΑΟΚ δεν θα βρει στο δρόμο του, τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, την Σπάρτα Πράγας, τη Σλάβια Πράγας, τη Λουντογκόρετς, τη Γιούνγκ Μπόις, τον Ερυθρό Αστέρα, τη Λέστερ, την Καραμπάγκ, τη Σταντάρ Λιέγης και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Η ΑΕΚ αποφεύγει τις Φέγενορντ, Ρέιντζερς, Χόφενχαϊμ, Γρανάδα, Άλκμααρ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μόλντε, Λίντσερ, Χάποελ Μπερ Σεβά και Κλουζ
Καμία ομάδα δεν μπορεί να παίξει με σύλλογο από τη δική της χώρα. Οι αγώνες στους ομίλους θα αρχίσουν στις 22 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 10 Δεκεμβρίου. Ο τελικός είναι προγραμαμτισμένος να διεξαχθεί στις 26 Μαϊου 2021 στο στάδιο «Energa Gdańsk» στο Γκντάνσκ στην Πολωνία.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ράφα Μπενίτεθ εξέφρασε την αντίρρησή του για την αύξηση των ομάδων του Μουντιάλ, εξηγώντας πως το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστής είναι ήδη πολύ επιβαρυμένο.
Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 από το Παγκρήτιο στάδιο την κοινή συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ εν όψει του Betsson Super Cup (3/1/2026, 17:00).
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αφαίρεσε σχεδόν όλες τις φωτογραφίες του από το προφίλ του στο instagram, κίνηση που μπορεί να δείχνει κάτι για την μεταγραφή του από την Παρτιζάν.