Νότης Χριστοδούλου: Στο αστυνομικό τμήμα ο νικητής του Fame Story
Ο Νότης Χριστοδούλου μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια που τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων
Συγκεκριμένα όπως περιέγραψε ο ίδιος ο Νότης Χριστοδούλου μέσα από ανάρτησή του στο Facebook, τέσσερις αστυνομικοί τον σταμάτησαν καθώς οδηγούσε το αυτοκίνητό του και του έκαναν προσαγωγή προκειμένου να περάσει από τη διαδικασία της εξακρίβωσης στοιχείων. Αυτό συνέβη καθώς δεν φαινόταν η πίσω πινακίδα του αυτοκινήτου του επειδή υπήρχε σχάρα ποδηλάτου στο αμάξωμα.
Αναλυτικά η ανάρτηση
«Χθες το βράδυ μου έκαναν προσαγωγή, συνοδεία δύο περιπολικών με τέρμα τις σειρήνες, στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων, επειδή δεν φαινόταν η πίσω πινακίδα στο αυτοκίνητό μου λόγω σχάρας ποδηλάτου (!), τέσσερις αστυνομικοί. Και οι 4 ήταν χωρίς μάσκα και κανένα μέτρο προστασίας. Υστεριαζα στους Αμπελόκηπους.. [woof]», έγραψε ο Νότης Χριστοδούλου στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

- Ο Σομποσλάι απολογήθηκε στους οπαδούς της Λίβερπουλ
- Τέλος οι ουρές για την ανανέωση διπλώματος οδήγησης – Θα γίνεται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά
- Τραμπ: Το Ιράν θέλει απεγνωσμένα να κάνει συμφωνία – Χωρίς συμφωνία, οι εξελίξεις δεν θα είναι ευχάριστες
- Ουγγαρία: Ημέρες και πράξεις του Βίκτορ Όρμπαν – Το τέλος της κυριαρχίας και του εθνικού συντηρητισμού
- Το γκολ της χρονιάς: Αμυντικός σκόραρε με ραμπόνα εκτός περιοχής (vid)
- Φεύγει ή δε φεύγει; Ο Στέφανο Γκαμπάνα είναι αναπόσπαστο κομμάτι των Dolce & Gabbana
- Ποια επιδόματα ανεβάζει ο νέος κατώτατος μισθός
- Κατάρρευση του αφηγήματος για UEFA και Λανουά και η διαρροή ορισμών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442