Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Άσπα Τσίνα ξαναχτυπά : Τα έβαλε με Βανδή και Μπακοδήμου

Η Άσπα Τσίνα ξαναχτυπά : Τα έβαλε με Βανδή και Μπακοδήμου

Ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Άσπα Τσίνα και τη Δέσποινα Βανδή για το τραγούδι "ΟΚ" σε μουσική και στίχους του Φοίβου στο πλατό του J2US

Η Άσπα Τσίνα είναι ένας ιδιαίτερα εκρηκτικός χαρακτήρας που μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story 1 έχει καταφέρει να χαρίσει στην ελληνική τηλεόραση μερικούς από τους πιο επικούς καβγάδες.

Αυτή την περίοδο η τραγουδίστρια συμμετέχει στο J2US και το βράδυ του Σαββάτου (9/5) με την αντίδρασή της στα σχόλια της κριτικής επιτροπής μας θύμισε κάτι από τις εποχές του Fame Story.

Η Άσπα Τσίνα τραγούδησε μαζί με τον Μάριο Πρίαμο το τραγούδι «ΟΚ» (Ολική Καταστροφή) του Νίνο σε μουσική και στίχους του Φοίβου, το οποίο φάνηκε πως δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα κανέναν από τους κριτές, με τη Μαρία Μπακοδήμου, μάλιστα να αναφέρει ότι της θυμίζει καραόκε.

Ήδη από εκείνο το σημείο η Άσπα Τσίνα είχε αρχίσει να εκνευρίζεται με τις κριτικές, ενώ όταν ήρθε η σειρά της Βανδή να μιλήσει η Άσπα Τσίνα «απασφάλισε».

Στην κρητική της επίσης, η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε στην πιο ανάλαφρη αίσθηση που προσφέρει το κομμάτι, χαρακτηρισμός που εκνεύρισε ιδιαίτερα την Άσπα Τσίνα.

«Δέσποινα, συγνώμη… Θα διαφωνήσω μαζί σου… Συγνώμη, συγνώμη… Θα διαφωνήσω μαζί σου… Αυτό το τραγούδι κατά τη δική μου εκτίμηση είναι ένα τραγούδι το οποίο είναι άρτιο!

Έχει έναν εξαιρετικό στίχο, εξαιρετικό και δεν μπορώ να το τοποθετήσω στην κατηγορία των τραγουδιών που περιγράφεις. Δηλαδή ότι είναι ένα τραγούδι απλά που υπάρχει για να χαιρόμαστε! Δεν μπορώ να συμφωνήσω σε αυτό!

Παρ’ όλα αυτά, με συγχωρείς για τη διακοπή , απλά επειδή είπε συμφωνώ με την Άσπα. Εγώ είπα κάτι άλλο και εσύ λες κάτι άλλο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Άσπα Τσίνα προς την Δέσποινα Βανδή.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια και μέλος της κριτικής επιτροπής του J2US προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς τι εννοούσε και να ολοκληρώσει τη σκέψη της.

«Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου» ανέφερε, με χιούμορ, η Μαρία Μπακοδήμου με την Άσπα Τσίνα να δηλώνει ετοιμοπόλεμη και να της απαντά αμέσως πως «ούτε εγώ, Μαρία μου, την παρέμβαση σου».

Sports in

Οργή λαού κατά Αλαφούζου και Τερίμ: «Μόνο πίκρες αυτός ο θίασος, ντροπή σας» (pics+vid)

«Έκρηξη» και στα social media κατά του ιδιοκτήτη και του προπονητή του Παναθηναϊκού για τη νέα αποτυχημένη χρονιά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024