Φώτα ελπίδας στον Πειραιά
Ο διεθνούς φήμης έλληνας δημιουργός, Αστέρης Κούτουλας, βρίσκεται πίσω από το υπερθέαμα για τον εορτασμό της κατάκτησης του 45ου Πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό
Μεταφραστής, συγγραφέας, αρθρογράφος, δημοσιογράφος, μουσικός παραγωγός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, ο Αστέρης Κούτουλας εκλήθη από τον Ολυμπιακό για να επιμεληθεί ένα υπερθέαμα για την κατάκτηση του 45ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, μια φωτεινή γιορτή ελπίδας, εξωστρέφειας και αισιοδοξίας που μας θυμίζει ότι και μέσα στις δυσκολίες ο αθλητισμός έρχεται για να ενώσει τους ανθρώπους και να τους δώσει χαρά.
Όπως σημειώνει και ο ίδιος: «Θελήσαμε αυτό το μήνυμα αισιοδοξίας, που τόσο πολύ το έχει ανάγκη όλος ο κόσμος, να μην περιοριστεί στα ελληνικά σύνορα, αλλά να δώσουμε κάτι από τη χαρά της επανένωσης των παικτών με τους φιλάθλους, και κάτι από Ελλάδα, και στο εξωτερικό. Εκτός από το σημαντικό γεγονός που θα κάνουμε στο γήπεδο, θα παρουσιάσουμε και ένα πολυθέαμα στον Πειραιά. Το ονομάσαμε “Lights of Hope”. Θα είναι ένας φωτεινός χαιρετισμός από την Ελλάδα προς τον κόσμο».
Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Κοσμάς Βίδος συνομιλεί με τον πολυσχιδή διεθνή καλλιτέχνη για το σκεπτικό πάνω στο οποίο οραματίστηκε και έστησε το κόκκινο υπερθέαμα μέσα και έξω από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», καθώς και για τη σημασία του αθλητισμού αλλά και της τέχνης στις ζωές των ανθρώπων.
Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»
- Ξυλάς στο in: Οι σπουδές, η προσπάθεια να βρεθεί στο κορυφαίο επίπεδο και η συνύπαρξη με τον Τσιτσιπά (pics)
- Το ραντεβού Γεραπετρίτη – Ρούμπιο στην Ουάσιγκτον – Τι θα συζητήσουν
- «Ιππόκαμπος»: Για 10 παραστάσεις στο Θέατρο Μικρός Κεραμεικός
- Αυτές είναι οι πιο ελκυστικές ευρωπαϊκές πόλεις για επενδύσεις σε ακίνητα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Πλημμύρες στον Έβρο: Παραμένει στο κόκκινο η περιοχή – Τεράστιες ζημιές, δραματικές ώρες για τους κατοίκους
- Έξι επιστημονικά hacks που τα «βάζουν» με το άγχος
- Έχει διαφύγει τον κίνδυνο το βρέφος που νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα στο Ρίο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/donna-elliot-NCh4pgfdYCA-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442