Την κίνηση της Βασίλισσας Ελισάβετ να προχωρήσει σε εθελοντικές απολύσεις προσωπικού σχολίασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο η Αθηναΐδα Νέγκα και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος στην εκπομπή «Mini Καύσωνας».
Όπως είπε η Αθηναΐδα Νέγκα ο κορονοϊός έχει χτυπήσει τον τουρισμό με αποτέλεσμα τα έσοδα να είναι περιορισμένα.
«Για το λόγο αυτό -σχολίασε- η Βασίλισσα αποφάσισε να διώξει κόσμο από το Παλάτι προκειμένου να μειώσει τα λειτουργικά έξοδα επειδή δεν θέλει να βάλει το χέρι στην τσέπη».
Παράλληλα, αναρωτήθηκαν αμφότεροι τι έκανε τόσα χρόνια τα χρήματα που έχει μαζέψει για να κλείσουν σχολιάζοντας ότι έζησε μια ζωή καθήκοντος και τσιγκουνιάς.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.