Κοροναϊός: «Αστέρες» στη μάχη να συγκεντρωθούν χρήματα για το εμβόλιο
Διασημότητες της μουσικής, του κινηματογράφου, του αθλητισμού ή της μόδας δίνουν το παρόν σε μια διαδικτυακή συναυλία που στοχεύει στη χρηματοδότηση της έρευνας για τη δημιουργία του εμβολίου κατά του νέου κορονοϊού και τη διάθεσή του στους φτωχότερους πληθυσμούς σε ολόκληρο τον πλανήτη
Oι Coldplay, η Μάιλι Σάιρους και ο Ντουέιν Τζόνσον είναι μεταξύ των αστέρων του πενταγράμμου και της μεγάλης οθόνης που έσπευσαν να βοηθήσουν την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στη συγκέντρωση πόρων, με στόχο ένα εμβόλιο εναντίον της Covid-19.
Διασημότητες της μουσικής, του κινηματογράφου, του αθλητισμού ή της μόδας δίνουν το παρόν σε μια διαδικτυακή συναυλία που στοχεύει στη χρηματοδότηση της έρευνας για τη δημιουργία του εμβολίου κατά του νέου κορονοϊού και τη διάθεσή του στους φτωχότερους πληθυσμούς σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανέλαβε την εκδήλωση, σε συνεργασία με την οργάνωση Global Citizen, ενώ συνολικά, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση, 40 κυβερνήσεις βοήθησαν στην προετοιμασία.
6,15 δισεκατομμύρια ευρώ
Η φον ντερ Λάιεν έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα, ανακοινώνοντας ότι έλαβε σήμερα 6,15 δισεκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 4,9 δισεκατομμύρια από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, σε συνεργασία με την Κομισιόν.
«Δεν θα μπει ένα τέλος σε αυτήν την πανδημία παρά μόνο όταν τελειώσει παντού» είπε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μόλις ξεκίνησε η διαδικτυακή εκδήλωση.
«Και αυτό σημαίνει ότι κάθε άνθρωπος σε ολόκληρο τον κόσμο θα έχει πρόσβαση σε τεστ, θεραπείες και εμβόλια, σε οποιαδήποτε περιοχή κι αν ζει, απ’ όπου κι αν κατάγεται και όποια κι αν είναι η εμφάνισή του» επισήμανε η αξιωματούχος.
They will all participate in tonight's #GlobalGoalUnite Concert – an event we co-host with @glblctzn to fight for equal access to #coronavirus healthcare.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας