Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχτηκε τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο οποίος απουσίαζε καθώς πριν από λίγες μέρες έχασε τον αγαπημένο του πατέρα.
«Στέφανέ μας καλωσόρισες! Τα έχουμε πει, ο κόσμος γνωρίζει. Σε ευχαριστούμε που είσαι μαζί μας σήμερα και μπορείς να είσαι εδώ», είπε η Κατερίνα Καραβάτου καλημερίζοντας τους τηλεθεατές.
«Εγώ σας ευχαριστώ και συγγνώμη που έλειψα αυτές τις τρεις μέρες, δεν έχω λείψει ποτέ τρία χρόνια… Συνεχίζουμε…», δήλωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.
«Ναι, νομίζω ότι δεν χρειάζεται καν να το πούμε αυτό το πράγμα… Αυτές οι στιγμές είναι πάρα πολύ άβολες, ούτως ή άλλως. Εμείς, πάντως, σ’ αγαπάμε πολύ και όλους σας και να έχεις δύναμη και κουράγιο», είπε με εμφανή συγκίνηση η παρουσιάστρια.
«Κι εσείς είστε η ισορροπία μου, ευχαριστώ πολύ. Προχωράμε μια χαρά», ανέφερε από τη μεριά του ο δημοσιογράφος.
Τα νεότερα για την υγεία του Κρατερού Κατσούλη
Η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε σχετικά με τον σύζυγό της:
«Ο Κρατερός δεν είναι ούτε και σήμερα μαζί μας. Όμως, πηγαίνουν τα πράγματα πολύ καλύτερα, οπότε θα είναι κοντά μας πιστεύω πολύ πολύ σύντομα».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας