Η Γαλλία θα επιστρέψει σε αγωνιστική δράση σε 2 μήνες από τώρα, με τη Ligue 1 να επαναρχίζει στις 17 Ιουνίου.
Αυτό ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της χώρας και πλέον αυτό που μένει είναι να δοθεί το πράσινο φως από την κυβέρνηση του Εμμανουέλ Μακρόν.
Αν τελικά η σέντρα γίνει στις 17 Ιουνίου τότε το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στις 25 Ιουλίου, χωρίς να συνυπολογίζονται σε αυτές τις ημερομηνίες τα μπαράζ παραμονής.
Η ίδια ανακοίνωση αναφέρει επίσης πως η σεζόν 2020-21 θα ξεκινήσει στις 22-23 Αυγούστου με την πρώτη αγωνιστική της Ligue 1.
Η οριστική απόφαση από την κυβέρνηση για την επιστροφή του γαλλικού ποδοσφαίρου σε δράση θα παρθεί τέλη Απριλίου.
Ο Τεό Μαλεντόν τόνισε μετά την πρόκριση επί της Βαλένθια ότι τα προβλήματα τραυματισμών θα πρέπει να αποτελέσουν έξτρα κίνητρο για τη Ρεάλ στον μεγάλο τελικό της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό.
Στον τελικό της Euroleague ο Σέρχιο Γιουλ αναμένεται να φτάσει σε συμμετοχές Final Four τον Κώστα Σλούκα, ενώ ο Σέρτζιο Σκαριόλο θα κοουτσάρει για πρώτη φορά σε τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης.
Ο Σέρτζιο Σκαριόλο μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση της Ρεάλ επί της Βαλένθια, ξεκαθάρισε πως ο Γκαρούμπα τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ από τον τελικό με τον Ολυμπιακό.