Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί στις 12:30, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) στις Αχαρνές, όπου μεταξύ άλλων, πραγματοποιείται μοριακός έλεγχος του αίματος για τον ιό SARS-CoV-2.
Στις 16:00, ο Πρωθυπουργός θα έχει τηλεδιάσκεψη, με τους Υπουργούς Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση και Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη, για την εξέλιξη και την εφαρμογή των οικονομικών και εργασιακών μέτρων στήριξης της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των συνεπειών από την πανδημία του κορονοϊού.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.