Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άννα Κορακάκη : Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τούρτα... κοροναϊό

Άννα Κορακάκη : Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τούρτα… κοροναϊό

Η Άννα Κορακάκη έσβησε τα 24 κεράκια στην ιδιαίτερη τούρτα της αλλά και με τους φίλους της να της εύχονται από… μακριά!

Η Άννα Κορακάκη έσβησε τα 24 κεράκια της καθώς είχε γενέθλια την Τετάρτη 8 Απριλίου. Μια μίνι- γιορτή «προσαρμοσμένη» στις συνθήκες της καραντίνας και του κοροναϊού που θα της μείνει αξέχαστη διοργάνωσαν οι φίλοι της… εξ αποστάσεως.

Συγκεκριμένα η έσβησε τα κεράκια σε μια ξεχωριστή τούρτα «εμπνευσμένη» από τον κοροναϊό, καθώς πάνω είχε μεταξύ άλλων μάσκα και τεστ ανίχνευσης του κοροναϊού.

Οι φίλοι της τής ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» κάτω από το μπαλκόνι της και φορώντας μάσκες.

Η ίδια ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, ποζάροντας χαμογελαστή και κρατώντας την τούρτα της, ενώ έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αυτά τα γενέθλια θα μου μείνουν αξέχαστα, κυρίως γιατί κατάλαβα γι’ ακόμη μία φορά ότι τα άτομα που σ’αγαπάνε αληθινά, θα βρουν πάντα τον τρόπο να σου το δείξουν, ανεξαρτήτως συνθηκών!

Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, η φαντασία των αγαπημένων μου προσαρμόστηκε στις συνθήκες των ημερών και έφερε ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη και την ψυχή μου!!!

Η ευχή πριν σβήσω τα κεράκια είμαι αισιόδοξη ότι θα πραγματοποιηθεί, αλλά πρέπει να την κρατήσω μυστική…

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές και την αγάπη σας & σας εύχομαι με τη σειρά μου υγεία και δύναμη σε εσάς και τις οικογένειές σας!»

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε για τα γενέθλιά της η Άννα Κορακάκη

View this post on Instagram

Αυτά τα γενέθλια θα μου μείνουν αξέχαστα, κυρίως γιατί κατάλαβα γι’ ακόμη μία φορά ότι τα άτομα που σ’αγαπάνε αληθινά, θα βρουν πάντα τον τρόπο να σου το δείξουν, ανεξαρτήτως συνθηκών!💙 Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, η φαντασία των αγαπημένων μου προσαρμόστηκε στις συνθήκες των ημερών και έφερε ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη και την ψυχή μου!!! Η ευχή πριν σβήσω τα κεράκια είμαι αισιόδοξη ότι θα πραγματοποιηθεί, αλλά πρέπει να την κρατήσω μυστική…🤫 Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές και την αγάπη σας & σας εύχομαι με τη σειρά μου υγεία και δύναμη σε εσάς και τις οικογένειές σας! #birthday #coronathemedcake #happyaries #welcome24 #blessed #birthdaygirl🦋

A post shared by Anna Korakaki (@annakorakaki) on

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024