Προσοχή: Νέα απάτη με fake e-mail δήθεν από την ΕΛ.ΑΣ
Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ εφιστά την προσοχή των πολιτών, ζητά να μην ανοίγουν το συγκεκριμένο μήνυμα και να το διαγράφουν αμέσως.
Πλαστή επιστολή δήθεν της Αστυνομίας που φέρει την υπογραφή του αρχηγού της ΕΛΑΣ διακινείται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σκοπό την εξαπάτηση των πολιτών.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ εφιστά την προσοχή των πολιτών, ζητά να μην ανοίγουν το συγκεκριμένο μήνυμα και να το διαγράφουν αμέσως. Επίσης αναφέρεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει τα εξής:
«Ανακοινώνεται ότι το παρακάτω κείμενο – μήνυμα, που αναπαράγεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails), ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι καταφανώς ψευδεπίγραφο και απατηλό και διακινείται από δράστες που επιχειρούν προφανώς να εξαπατήσουν – παραπλανήσουν τους πολίτες.
Παρακαλούνται οι πολίτες «να μην ανοίγουν» τα συνημμένα αρχεία και να διαγράφουν το συγκεκριμένο μήνυμα.
Έρευνα για το θέμα διενεργείται ήδη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος»
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας