Σταυροπούλου – Χατζηπαναγιώτης: Τι απαντούν στα σχόλια της Άννας Παναγιωτοπούλου;
Σε πρόσφατη συνέντευξή της που προκάλεσε αντιδράσεις, η Άννα Παναγιωτοπούλου είχε αναφερθεί αρνητικά στη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη
Σε πρόσφατη συνέντευξή της που προκάλεσε αντιδράσεις, η Άννα Παναγιωτοπούλου είχε αναφερθεί αρνητικά στη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.
https://www.instagram.com/p/B9ZJLphFRRq/
Η απάντηση του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη
«Ήταν ένα πλάσμα που δεν ξέραμε τι να το κάνουμε. Πού ήσουνα; Αλλού ντ’ αλλού. Μετά ξαφνικά έγινε θιασάρχης με τη Βίκυ Σταυροπούλου από δίπλα» είχε σημειώσει η Άννα Παναγιωτοπούλου σε δήλωση της
Έτσι, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης απάντησε πως «δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που το λέει αυτό η Άννα και μάλιστα δημόσια σε μια τηλεόραση. Δεν ξέρω την πρόθεση της. Δεν μπορώ να φανταστώ ποια είναι αυτή η πρόθεση. Δεν έχω να πω, να σχολιάσω κάτι. Να είναι καλά!»
Η απάντηση της Βίκυς Σταυροπούλου
Η Άννα Παναγιωτοπούλου είχε πει για την Βίκυ Σταυροπούλου: «Παναγία μου! Δεν θέλω να την σχολιάσω. Θα κρίνει ανθρώπους η Σταυροπούλου; Είναι ηθοποιός και δεν το έχω καταλάβει; Δεν την έχω δει να κάνει. Πάντα το ίδιο κάνει, βγαίνει, μπαίνει και αυτό είναι. Είναι μια πάρα πολύ έξυπνη γυναίκα. Όχι, δεν είναι ηθοποιός»
«Είναι γνωστό ότι έχω μεταπηδήσει από τον χώρο του μόντελινγκ, μην τα ξαναλέμε και ευχαριστώ τον κόσμο που 20 χρόνια με ακολουθεί, γιατί κάνω κι εγώ αγώνα για να κρατηθώ όπως είμαι
Δεν θέλω να το σχολιάσω. Δεν θέλω. Όχι, δεν πρέπει. Από σεβασμό. Αισθάνθηκα αμήχανα όταν το άκουσα, τα έχασα. Με σόκαρε γιατί είδα έναν άνθρωπο να μιλάει με αυτόν τον τρόπο για μένα και μάλιστα έναν άνθρωπο που αισθανόμουν από τη λίγη γνωριμία μας ότι συμπαθιόμαστε. Όταν είσαι πολύ καιρό σε αυτή τη δουλειά αυξάνονται τα αντισώματα, βάζεις τα πράγματα αλλιώς στη θέση τους και προχωράς. Στο τέλος συνειδητοποίησα ότι δεν θέλω να μείνω σε αυτό, προτιμώ να μείνω σε όλο το άλλο. Μεγάλωσα με την Άννα, μου άρεσε πολύ όταν την έβλεπα στην τηλεόραση. Να είμαστε γεροί, να έχουμε την υγεία μας και να πορευόμαστε» απάντησε η Βίκυ Σταυροπούλου.
- Προπονήσεις: Γιατί είναι πιο δύσκολες τον χειμώνα;
- Τα SOS της τελευταίας στιγμής για το επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει η προθεσμία – Τα ποσά που θα δοθούν
- Κακοκαιρία Byron: Τι ισχύει σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
- Στην 5η θέση η Ελλάδα ως προορισμός ευεξίας διεθνώς
- Συνταγή: Κοτόπουλο με γιαούρτι & μπαχαρικά
- Global Peace Index: Πόσο ασφαλής και ειρηνική είναι η Ελλάδα – Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
- Ο μύθος ότι η Δημοκρατία και η πολιτική υποφέρουν από κόπωση – Το παράδειγμα της Γαλλίας
- Κακοκαιρία Byron: Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες – Κόκκινος συναγερμός για πολλές περιοχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442