Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τηλεφωνική φάρσα στον πρίγκιπα Χάρι: Τι αποκάλυψε κατά λάθος;

Τηλεφωνική φάρσα στον πρίγκιπα Χάρι: Τι αποκάλυψε κατά λάθος;

Ο πρίγκιπας Χάρι έπεσε στην παγίδα ρώσων φαρσέρ που τον ρώτησαν για την αποχώρηση από το Παλάτι, τον πρίγκιπα Άντριου αλλά και τον Ντόναλντ Τραμπ

Δύο γνωστοί ρώσοι φαρσέρ «παγίδευσαν« τον πρίγκιπα Χάρι στο πλαίσιο τηλεφωνικής φάρσας, η οποί κάνει ήδη το γύρω του Διαδικτύου.

Και κάπως έτσι ο Χάρι παρασύρεται για να πει ότι ο κόσμος κυβερνάται από «μερικούς πολύ άρρωστους ανθρώπους», ότι η ζωή του εκτός της βασιλικής οικογένειας «είναι πολύ καλύτερη» και ότι ο Ντόναλντ Τραμπ «έχει αίμα στα χέρια του» στην υπόθεση της κλιματικής αλλαγής.

Το αίμα στα χέρια του Τραμπ και οι άρρωστοι που κυβερνούν

Ο πρίγκιπας Χάρι, του οποίου η απόφαση να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα μαζί με την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, ταρακούνησε τη Μεγάλη Βρετανία σοκάροντας τους θαυμαστές του, μίλησε για θέματα όπως η σχέση πρίγκιπα Άντριου με τον Τζέφρι Έπσταϊν, αλλά και το Megxit.

Ο Ντόναλντ Τραμπ «έχει αίμα στα χέρια του» διότι προώθησε την βιομηχανία του άνθρακα, εμφανίζεται να λέει ο 35χρονος πρίγκιπας σε τηλεφώνημα το περιεχόμενο του οποίου αποκαλύπτει η εφημερίδα «The Sun», κατά την διάρκεια του οποίου ο Χάρι νομίζει ότι συνομιλεί με την Γκρέτα Τούνμπεργκ.

Ο Χάρι δηλώνει ότι ο Μπόρις Τζόνσον είναι «καλός άνθρωπος» και ότι η Γκρέτα Τούνμπεργκ είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που θα μπορούσαν «να μιλήσουν στην καρδιά» του βρετανού πρωθυπουργού.

«Δυστυχώς, ο κόσμος κυβερνάται από μερικούς πολύ άρρωστους ανθρώπους», λέει ο πρίγκιπας Χάρι, σύμφωνα με αποσπάσματα του τηλεφωνήματος που αναρτήθηκαν στο YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=Lxmrx-5YSGI&feature=emb_title

«Δεν με πειράζει να το πω σε σας παιδιά, νομίζω ότι και μόνο το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ προωθεί την τόσο μεγάλη στην Αμερική βιομηχανία του άνθρακα τον κάνει να έχει αίμα στα χέρια του», λέει νομίζοντας ότι συνομιλεί με την Γκρέτα Τούνμπεργκ και τον πατέρα της.

«Αν ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να γίνει πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, τότε όλα είναι δυνατά, σωστά;», ακούγεται να λέει.

Την ευθύνη για την φάρσα ανέλαβαν οι γνωστοί για τις τηλεφωνικές τους φάρσες Αλεξέι Στολιάροφ και Βλαντίμιρ Κουζνέτσοφ, οι επονομαζόμενοι Vovan και Lexus.

Η φάρσα εξελίσσεται σε δύο τηλεφωνήματα, στις 31 Δεκεμβρίου και στις 22 Ιανουαρίου. Κατά την διάρκειά τους, ο πρίγκιπας Χάρι δικαιολογείται για την χρήση ιδιωτικών τζετ, παίρνει αποστάσεις από τον θείο του πρίγκιπα Άντριου και μιλά για την απόφασή του να μετακομίσει στον Καναδά.

«Ορισμένες φορές η σωστή απόφαση δεν είναι η ευκολότερη. Αλλά είναι η σωστή απόφαση για την οικογένειά μας, η σωστή απόφαση για να προστατεύσω τον γιο μου», λέει αναφερόμενος στην απόφαση να σταματήσει αυτός και η σύζυγός του να είναι ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Στόχοι των δύο ρώσων φαρσέρ είναι συνήθως αντίπαλοι του Κρεμλίνου.

Το 2016, ο Vovan εξηγούσε στο AFP ότι πρόθεσή τους είναι «να δείξουν το αληθινό πρόσωπο ορισμένων εταίρων της Ρωσίας, την υποκρισία τους». «Κάνουμε μόνο πράγματα για το συμφέρον της Ρωσίας», είχε δηλώσει ο Lexus.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024