Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μέγκαν Μαρκλ : H viral αγκαλιά που έσπασε το πρωτόκολλο και η τελευταία βασιλική εμφάνιση

Μέγκαν Μαρκλ : H viral αγκαλιά που έσπασε το πρωτόκολλο και η τελευταία βασιλική εμφάνιση

Με μια μεγάλη αγκαλιά που χάρισε σε έναν μαθητή η Μέγκαν Μαρκλ έσπασε ξανά το πρωτόκολλο κι έγινε το απόλυτο viral

Επίσκεψη σε σχολείο του Λονδίνου έκανε η Μέγκαν Μαρκλ για την ημέρα της γυναίκας και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους μαθητές.

Λαμπερή και χαλαρή, σαγήνευσε τα παιδιά ενώ κάποια στιγμή, ενώ βρισκόταν στη σκηνή κάλεσε απροειδοποίητα όποιον ήθελε να ανέβει και να μιλήσει σε όλους.

Ο «τολμηρός» ήταν ο Aker Okoye, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του, όταν βρέθηκε δίπλα στην Μέγκαν Μαρκλ.

Αρχικά την χαιρέτησε δια χειραψίας και πήγε να την φιλήσει ενώ εκείνη τον συγκράτησε. Αυτή ήταν μια στιγμή αμηχανίας η οποία φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.

Ο 16χρονος είπε για τη Μέγκαν Μάρκλ: «Είναι πραγματικά πολύ όμορφη», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε ότι ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής του έως τώρα.

Τελειώνοντας τον λόγο του, ο 16χρονος δεν δίστασε να αγκαλιάσει τη Μέγκαν και εκείνη δεν του αρνήθηκε την αγκαλιά της. Κάτι για το οποίο αργότερα ένιωσε άσχημα ο νεαρός μαθητής και απολογήθηκε.

Θέλοντας να ζητήσει συγγνώμη από τον Χάρι, ο νεαρός έγραψε ένα γράμμα προς το ζευγάρι αναφέροντας τα εξής, σύμφωνα με τη The Sun:

«Αγαπητοί Χάρι και Μέγκαν, ελπίζω να μην σας πειράζει που αποφάσισα να γράψω αυτό το γράμμα. Ελπίζω να μη σας πείραξε που αγκάλιασα τη γυναίκα σας. Ήμουν απλά ενθουσιασμένος και σαστισμένος όταν την είδα να έρχεται στο σχολείο. Ήταν μεγάλη ευχαρίστησή μου που την άκουσα να μιλάει, και που είχα την ευκαιρία να βγάλω λόγο μπροστά της.»

Η τελευταία βασιλική εμφάνιση

View this post on Instagram

This afternoon, The Duke and Duchess of Sussex attended the annual Commonwealth Service at Westminster Abbey on Commonwealth Day, alongside Her Majesty The Queen and Members of The Royal Family. The Commonwealth is a global network of 54 countries, working in collaboration towards shared economic, environmental, social and democratic goals, and the Service today seeks to highlight the vast community which spans every geographical region, religion and culture, embracing diversity amongst its population of 2.4 billion people, of which 60 percent are under 30 years old. As President and Vice-President of the @Queens_Commonwealth_Trust, The Duke and Duchess of Sussex have been passionate advocates of the Commonwealth having spent many years working closely with the next generation of Commonwealth leaders. The theme of the Commonwealth for 2020 is ‘Delivering A Common Future: Connecting, Innovating, Transforming', placing emphasis on youth, the environment, trade, governance, and ICT (Information and Communications Technology) and innovation. From working to protect the earth's natural resources and preserving the planet for generations to come, to championing fair trade and empowering the youth of today to transform the communities of tomorrow, the Service celebrates the Commonwealth's continued commitment to delivering a peaceful, prosperous and more sustainable future for all. Photo © PA

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ παρέστησαν μαζί με τη βασίλισσα Ελισάβετ, στην τελευταία δημόσια οικογενειακή συγκέντρωση προτού ξεκινήσουν την καινούργια ζωή τους στον Καναδά.

Φορώντας μαντό και καπέλο σε χρώμα σιελ, η βασίλισσα Ελισάβετ έφθασε στο Αββαείο του Ουέστμινστερ, στο Λονδίνο, μπροστά από το οποίο είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, για να παραστεί στη λειτουργία με αφορμή την ημέρα της Κοινοπολιτείας.

Όλα τα βλέμματα, εντούτοις, ήταν στραμμένα προς τον εγγονό της, Χάρι, που ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Καναδά, αφού κατάφερε να αναστατώσει τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας με την επιθυμία του να ανεξαρτητοποιηθεί.

Ο δούκας του Σάσεξ και η σύζυγός του Μέγκαν οδηγήθηκαν προς τις θέσεις τους αμέσως μετά την άφιξή τους αντί να διασχίσουν τον κεντρικό διάδρομο του Αββαείου στο πλευρό της βασίλισσας όπως τα περισσότερα από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, σε μια συμβολική κίνηση, καθώς το ζευγάρι θα αποποιηθεί στα τέλη του μήνα την ιδιότητα του ενεργού μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τους επίσημους τίτλους τους ούτε να εκπροσωπούν επίσημα τη βασίλισσα.

Στο πλαίσιο της σημερινής εκδήλωσης, ήταν η πρώτη φορά που ο Χάρι και η Μέγκαν εθεάθησαν μαζί με τη βασίλισσα, τον μεγαλύτερο αδελφό του Χάρι Ουίλιαμ και τη σύζυγό του Κέιτ και τον πατέρα του Χάρι, πρίγκιπα Κάρολο και τη σύζυγό του Καμίλα, αφότου το ζευγάρι συμφώνησε τους όρους του επονομαζόμενου Megxit.

Ο Χάρι και η Μέγκαν χαμογέλασαν και χαιρέτισαν με ένα νεύμα τον Ουίλιαμ και την Κέιτ, μόλις έφθασαν στο Αββαείο. Το ζευγάρι συνομίλησε με τον θείο του Χάρι, πρίγκιπα Έντουαρτ, ο οποίος καθόταν δίπλα τους.

Η θερμή υποδοχή μετά το σάλο του Megxit

Το Megxit προκάλεσε οργή σε μερίδα των βρετανικών ΜΜΕ και στους θερμούς υποστηρικτές της βασιλικής οικογένειας, οι οποίοι κατηγορούν τον Χάρι και τη Μέγκαν ότι θέλουν να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα του να βρίσκονται στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας χωρίς να αναλαμβάνουν τις υποχρεώσεις που απορρέουν.

Οι δυο τους, εντούτοις, έτυχαν θερμής υποδοχής στις τελευταίες επίσημες εμφανίσεις τους, στο πλαίσιο των οποίων ο Χάρι βρέθηκε σε ένα στούντιο ηχογράφησης με τον τραγουδιστή Τζον Μπον Τζόβι, επισκέφθηκε ένα μουσείο αυτοκινήτων με τον οδηγό Λούις Χάμιλτον και συμμετείχε σε μια τελετή προς τιμή άρρωστων και τραυματιών βετεράνων του στρατού.

Η επίσκεψη έκπληξη της Μέγκαν σε ένα κολέγιο στο ανατολικό Λονδίνο προκάλεσε κραυγές χαράς στους μαθητές. Σε μια ομιλία που εκφώνησε, σε σχέση με την ημέρα για τα δικαιώματα της γυναίκας, προέτρεψε το ακροατήριο «όποιο κι αν είναι το χρώμα του δέρματός τους ή το φύλο τους» να «προασπίζονται το δίκαιο» και ζήτησε ιδίως από τα αγόρια να «δώσουν το παράδειγμα σε ορισμένους άνδρες».

Ενώ οι «Σάσεξ» έχουν εγκατασταθεί προς το παρόν στον Καναδά, μια χώρα που αρνείται να πληρώνει για την ασφάλειά τους, οι μελλοντικές δραστηριότητές τους περιβάλλονται από μυστήριο.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024