Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος μπαίνει ο Άρης, καθώς βρίσκεται εντός της διεκδίκησης των στόχων του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Παρ’ όλα αυτά οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ο Άγγελος Χαριστέας σε συνεργασία με τον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Μίχαελ Ένινγκ έχει εντοπίσει ποδοσφαιριστές που υπό προϋποθέσεις θα μπορούν να ενισχύσουν τον Άρη.Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του Μίχαελ Ρένζινγκ.
Ο 35χρονος Γερμανός τερματοφύλακας ανήκει στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούλιο. Αγωνίστηκε για εφτά χρόνια στη Μπάγερν Μονάχου, με την οποία κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα. Ακόμη, έχει φορέσει τη φανέλα της Κολωνίας και της Μπάγερ Λεβερκούζεν, ενώ υπήρξε διεθνής και με την εθνική ομάδα Νέων της Γερμανίας.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει σύμφωνα με δημοσίευμα στη Βραζιλία, είναι αυτή του Φερεϊρίνια της Σάο Πάουλο.