Με τρυφερά λόγια και στίχους της ίδιας αποχαιρετά ο απλός κόσμος την Κική Δημουλά, η οποία έφυγε σήμερα από την ζωή σε ηλικία 89 ετών.
«Η θλίψη για την απώλειά της γίνεται μελαγχολία» … «Τα χρόνια και τη γλυκύτητά της να πάρουμε»… «Τα ποίηματά της θα μας συντροφεύουν για πάντα» : είναι κάποια από τα πολλά «τιτιβίσματα» στο Twitter, που αναφέρονται στην απώλεια της μεγάλης Ελληνίδας ποιήτριας.
Η θλίψη για την απώλεια της Κικής #Δημουλα, γίνεται μελαγχολία όταν αναλογιζόμαστε το πόσο λίγοι πλέον απομένουν οι πνευματικοί άνθρωποι σ' αυτήν την χώρα… Καλό παράδεισο.
Έφυγε από την ζωή η Κική #Δημουλά. "Από τον κόσμο των γρίφων φεύγω ήσυχη. Δεν έχω βλάψει στη ζωή μου αίνιγμα: δεν έλυσα κανένα. (Άφησα να μην ξέρω). pic.twitter.com/mDKeKqxKvT
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.