Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από το βράδυ της Παρασκευής οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός επιβάτη του επιβατηγoύ οχηματαγωγού πλοίου «Blue Star 2».
Σύμφωνα με μαρτυρία άλλου επιβάτη, το συγκεκριμένο άτομο εθεάθη να πέφτει από το πλοίο μέσα στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της νησίδας Πάτροκλος στον Σαρωνικό Κόλπο.
Αμέσως κλήθηκε το Λιμενικό, που ξεκίνησε τις έρευνες, οι οποίες κράτησαν όλο το βράδυ και συνεχίζονται το πρωί του Σαββάτου, χωρίς να υπάρχει κάποια εξέλιξη μέχρι στιγμής.
Αυτή την ώρα, στις έρευνες επιχειρούν τρία παραπλέοντα, ένα πλωτό κι ένα ελικόπτερο του Λιμενικού, ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η καταμέτρηση των επιβατών του «Blue Star 2». Επιπλέον, δεν έχουν προκύψει στοιχεία για την ταυτότητα του αγνοούμενου.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας