Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάνεν Ντόχερτι : Ξανά στη μάχη με τον καρκίνο

Σάνεν Ντόχερτι : Ξανά στη μάχη με τον καρκίνο

Mία τραγωδία ζει η Σάνεν Ντόχερτι, η οποία νοσεί και πάλι από καρκίνο και μάλιστα στο τέταρτο στάδιο.

Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου, η Σάνεν Ντόχερτι αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο στο τέταρτο στάδιο, τρία χρόνια μετά το τέλος της θεραπείας της για τον καρκίνο του μαστού.

Η 48χρονη ηθοποιός, που έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της Μπρέντα στην τηλεοπτική σειρά «Μπέβερλι Χιλς», μίλησε στην εκπομπή Good Morning America, όπου αποκάλυψε πως ζει ξανά με τον καρκίνο εδώ και έναν χρόνο και εξήγησε γιατί αποφάσισε να μιλήσει σχετικά μετά από τόσον καιρό.

Η πρωταγωνίστρια των σειρών Charmed και Beverly Hills διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο το 2015.

“Υπάρχουν μέρες που λέω ‘γιατί σε εμένα΄” δηλώνει η ίδια για την εξέλιξη στην υγεία της. “Και μετά λέω:΄Γιατί όχι; Σε ποιον άλλο; Ποιος άλλος εκτός από εμένα το αξίζει; Κανείς.’”

«Είμαι τρομοκρατημένη, έχω φοβηθεί πολύ», πρόσθεσε.

Όπως εξήγησε, περισσότερο ανησύχησε για το πώς θα το έλεγε στην μητέρα της, Ρόζα, και τον σύζυγό της, παραγωγό ταινιών, Κερτ Ισβαριένκο. «Η μαμά μου είναι απίστευτα δυνατή και θαρραλέα. Το ίδιο και ο σύζυγός μου, αλλά ανησυχώ για εκείνον», είπε η ηθοποιός, που με τον άντρα της δεν έχουν παιδιά.

Γιατί αποκάλυψε τώρα το πρόβλημα υγείας της

Το σπίτι της Σάνεν Ντόχερτι υπέστη μεγάλες ζημιές στην φωτιά του Γούλσελεϊ και λέει ότι μήνυσε την εταιρεία State Farm για να αποκαταστήσει κάποιες από τις ζημιές, κάτι που ήταν ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έχει κάνει ποτέ.

Η εταιρεία, από την πλευρά της, λέει ότι έχει καταβάλει 1,1 εκατομμύρια δολάρια, αλλά η ηθοποιός πιστεύει ότι δικαιούται περισσότερα. Τα έγγραφα που αποτελούν μέρος μιας δίκης στην οποία αποκαλύπτεται και ο καρκίνος και ήταν κάτι που θα γίνει γνωστό αυτή την εβδομάδα.

View this post on Instagram

Tuesday……

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Η Σάνεν Ντόχερτι, είπε πως ήθελε να είναι αυτή που θα ανακοινώσει την είδηση. «Θα ήθελα να το ακούσουν οι άνθρωποι από μένα. Δεν θέλω να ακουστεί διαφορετικά ένα δικαστικό έγγραφο. Θέλω να είναι πραγματικό».

Η συγκινητική αναφορά στον Λουκ Πέρι

Η Σάνεν Ντόχερτι διαγνώστηκε με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο πέρυσι τον Φεβρουάριο, την ίδια εποχή που πέθανε ο Λουκ Πέρι. Παράλληλα, έκανε γυρίσματα για το reboot του «BH 90210».

«Γιατί δεν ήμουν εγώ; ήταν τόσο περίεργο που διαγνώστηκα και μετά κάποιος φαινομενικά υγιής πέθανε πρώτος. Ήταν πραγματικό σοκ και το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω για να τον τιμήσω ήταν να συμμετέχω στο σόου. Ακόμη δεν έχω κάνει αρκετά, κατά την γνώμη μου», ανέφερε η ίδια.

Όπως εξήγησε, αποφάσισε να συνεργαστεί με το υπόλοιπο καστ σαν έναν φόρο τιμής στον Λουκ Πέρι, αλλά και για να δώσει το παράδειγμα σε άλλους καρκινοπαθείς.

Όπως αποκάλυψε, ο μοναδικός συμπρωταγωνιστής της που το είχε πει ήταν ο Μπράιαν Όστιν Γκριν, που την βοήθησε να αντεπεξέλθει στα γυρίσματα μετά το σοκ του θανάτου του Λουκ Πέρι.

«Είχα στιγμές τεράστιου άγχους που πίστευα πως δεν μπορώ να τα καταφέρω. Ο Μπράιν ήταν ο μοναδικός από αυτούς που το είπα σχεδόν αμέσως, του είπα «αυτό αντιμετωπίζω». Οπότε πάντα μου τηλεφωνούσε και έλεγε, «ό,τι και να γίνει, εγώ σε στηρίζω». Μπορούσαμε να μιλάμε για τον Λουκ με έναν τρόπο που ήταν πάντα θετικός και να θυμόμαστε πολλές όμορφες στιγμές», κατέληξε η ίδια.

Δείτε μέρος της συνέντευξής της:

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024