Μελίνα Ασλανίδου : Σε βαθμό υπερβολής δεν κάνω τίποτα
Χωρίς να εξηγήσει το ποια ήταν η αφορμή, η Μελίνα Ασλανίδου προχώρησε σε ένα απίστευτο δημόσιο ξέσπασμα
Μια διαφορετική ανάρτηση έκανε η Μελίνα Ασλανίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια χωρίς να εξηγήσει ποια μπορεί να ήταν η αφορμή, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο και έδωσε μια αυστηρή απάντηση στους επικριτές της.
Η Μελίνα Ασλανίδου αναφέρθηκε στην πορεία της στην τηλεόραση και όλα όσα έχουν ακουστεί για εκείνη.
«Δεν με αγγίζουν τα σχόλια όχι. Δικιά μου είναι η ζωή και μου ανήκει, που λέει και ο φίλος μου ο Πασχάλης Τερζής. Όταν εκτίθεσαι θα ακούσεις. Βέβαια έχουν ειπωθεί και πολύ σκληρά πράγματα για μένα, αλλά δεν πειράζει.
Είμαι εξελιγμένη μορφή, δεν πρόκειται να καταπιώ κανένα κώνειο. Έτσι θέλω να ζω. Είναι επιλογή να θέλεις να ζεις καλά.
Είναι επιλογή να θες να είσαι χαρούμενος και υγιής. Τα σχόλια άρχισαν με την είσοδό μου στην τηλεόραση, όμως ξέρεις τι έγινε; Εγώ είχα αγωνία να είμαι έντιμη και σωστή με τα παιδιά που έκρινα και αφέθηκα στην ομάδα που δούλευε για μένα, για τα μαλλιά, τα ρούχα, το μακιγιάζ.
Κάθε φορά υπήρχε η αγωνία να κάνουμε κάτι άλλο, κι εμένα μ’ αρέσουν τα πειράματα, αφηνόμουν.
Κατά συνέπεια, όλο αυτό ήταν πολύ καινούριο για μένα και δεν ήξερα να το διαχειριστώ σωστά. Από την άλλη, όμως, νιώθω πως και οι συνεργάτες μου προσπάθησαν και έβγαλαν το καλύτερο αποτέλεσμα και στο «Voice» και στο «X-Factor».
Το κομμάτι της ματαιοδοξίας το κουμαντάρω. Κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και του λέω «ξεκόλλα, πάρ’το αλλιώς» και του δίνω 5-6 σφαλιάρες για να συνέλθει.
Προσέχω τη διατροφή μου, γυμνάζομαι, φροντίζω το δέρμα μου να είναι σωστά ενυδατωμένο, κάνω θεραπείες. Με φροντίζω για να με έχω καλά. Σε βαθμό υπερβολής δεν κάνω τίποτα», έγραψε η Μελίνα Ασλανίδου.
Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση που έκανε η Μελίνα Ασλανίδου :
- Σπουδαία νίκη για τους Ρόκετς (119-96) – Οι Γουόριορς «καθάρισαν» Κλέι Τόμπσον και Μάβερικς (126-116)
- Από το Λονδίνο μέχρι το Ντουμπάι: Ποιοι ήταν οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στον κόσμο το 2025
- Σάκης Ρουβάς: Ο χορός με την κόρη του Αριάδνη και η απίστευτη ομοιότητα τους
- «Κάνει σκέψεις παραίτησης ο Αλμέιδα από τη Σεβίλλη»
- Σε θέσεις μάχης οι αγρότες: Συσκέψεις στα μπλόκα, αποφάσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο – Αγωνία στο Μαξίμου
- Μήπως ο Τραμπ είναι… ανισόρροπος; – Μια αναδρομή στην ασυνήθιστη συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου το 2025
- Συνάντηση με έναν ασυνόδευτο ή αδέσποτο σκύλο – Πώς πρέπει να κινηθούμε
- Γιατί ένα ξέσπασμα βωμολοχίας μπορεί να σας κάνει καλό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442