Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μελίνα Ασλανίδου: Απάντησε στον Ζαχαράτο με...selfie

Μελίνα Ασλανίδου: Απάντησε στον Ζαχαράτο με…selfie

Ο Τάκης Ζαχαράτος,  έσταξε... μέλι για την Μελίνα Ασλανίδου, σχολιάζοντας τις αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της και τον τρόπο που εμφανίζεται στο «X-Factor».

Ο Τάκης Ζαχαράτος,  έσταξε… μέλι για την Μελίνα Ασλανίδου, σχολιάζοντας τις αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της και τον τρόπο που εμφανίζεται στο «X-Factor».

View this post on Instagram

Ξεκινήσαμε και τα live στο x factor 🌞 καλή μας αρχή… Έφυγε και ο πρώτος παίκτης μου.. Ευτυχώς εσείς επιλέξατε… Πάμε δυνατά… Σας ευχαριστούμε που δώσατε δυνατά το παρον.. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα που με περιποιηθηκε με τοση αγάπη κυρίως ευχαριστώ τον καλό μου φίλο @kostaszisis για τις υπέροχες δημιουργικές μας διαφωνίες, η δημιουργία αυτή ανήκει στην ταλαντούχα @christinazafeirioucouture, την φίλη μου με τα μαγικά χέρια @nakopoulouvaso και τον @bouloubasisv που μου έφτιαξε τα μαλλάκια μου 💓να είμαστε όλοι καλά παιδιά και πάμε για τα επόμενα… #opentvgr #xfactorgreece # @theofanousg @mtsaousopoulos @xmastoras @arismakris @desp1navandi 🌟 🌠Σ ευχαριστώ @ioanna_prounarous 💓

A post shared by 𝕄𝔼𝕃𝕀ℕ𝔸 𝔸𝕊𝕃𝔸ℕ𝕀𝔻𝕆𝕌 (@officialaslanidoumelina) on

«Έχετε δει την Μελίνα Ασλανίδου στο X Factor; Αυτή και η Φουρέιρα δεν ξέρω τι ντύνονται σε κάθε εκπομπή. Ινδιάνες, Σπανιόλες, fashion icon… Αλλά εγώ πεθαίνω με την Ασλανίδου, που εντάξει, η μούρη ήταν πια, είχε γίνει δηλαδή, εντάξει όλοι βάλαμε κάτι στη μούρη μας να φρεσκαριστούμε, αλλά δεν προκαλέσαμε και έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά.

Αυτή το άρπαξε όλο και το καβάτζαρε, μπαμπουίνα η μούρη. Αυτή, λοιπόν, ήταν η μούρη έτσι, τώρα κάπως την έφτιαξε, αλλά χαλάει το μαλλί. Φτιάχνει μούρη, φτιάχνει το μαλλί, χαλάει το ρούχο. Δηλαδή αυτή κάπου δεν θα το βρει ποτέ, όλο κάτι θα χαλάει.

Σε όλο αυτό το υαλουρονικό και την καούκα, με κουράζει. Επειδή ξέρω από draq show και όταν είναι να κάνω μια persona θέλει τόση ώρα, απορώ πως βρίσκουν το κουράγιο να κάνουν μια μεταμόρφωση σε κάτι άλλο, που δεν είναι ο εαυτός τους, για να κάνουν μια κριτική. Δεν είναι όλες Άννα Βίσση… Άννα Βίσση είναι μια και έκλεισε το εργοστάσιο», είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Ζαχαράτος.

Η αντίδραση της Μελίνας Ασλανίδου

 «Δεν νομίζω να στεναχωρήθηκε η Μελίνα Ασλανίδου, έχει πάρα πολύ χιούμορ. Δεν έχουμε με κανέναν κακία. Αυτό μας δίνουν, αυτό παίρνουμε, αυτό σατιρίζουμε. Δεν έχουμε εμμονές».

View this post on Instagram

Ένας συγκινητικός αγώνας & μια φιλανθρωπική συναυλία αγάπης για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ στην Χαλκίδα! Ήταν τιμή μου να συμμετέχω ενεργά μαζί με τους σπουδαίους γονείς του μικρού αγγέλου, Γιώργο και Ρία στην παρουσίαση και διεξαγωγή! Συγχαρητήρια στην ομάδα ΑΟ Χαλκίς και στον πρόεδρο κ.Φοίβο Μορίδη για την πρωτοβουλία! Υπόσχομαι σε όλους μια μεγάλη γιορτή στην πόλη όταν ο μικρός άγγελος επιστρέψει στην αγκαλιά μας μετά απο το χειρουργείο στην Βοστώνη! Νοιώθω συγκινημένος και ευλογημένος και εύχομαι μέσα απο την ψυχή μου κάθε καλό! #People #Moments #Support #Concert #Chalkida #Human #Love #Angels #Smiles #Kindness #Today #Good #World #Share

A post shared by Takis Zaxaratos (@takiszacharatos) on

 Η φωτογραφία – απάντηση της Μελίνας Ασλανίδου

Με μια selfie χωρίς ίχνος μακιγιάζ η τραγουδίστρια έδωσε την δική της απάντηση!

 

Η νέα κόντρα με τον Γιώργο Μαζωνάκη

View this post on Instagram

Sous Le Ciel de Paris…

A post shared by Giorgos Mazonakis Official (@georgemazonakis) on

«Ρωτήστε τον ίδιο, ξέρει καλύτερα από μένα. Ο Αντρέας Βουτσινάς μου είχε πει κάποτε ότι όταν κάποιος έχει θέμα με αυτό που κάνεις, έχει θέμα με τον εαυτό του, όχι μαζί σου. Οπότε, αν το καταλάβει κι αυτός κι εγώ, θα ζήσουμε καλύτερα», δήλωσε ο Τάκης Ζαχαράτος.

View this post on Instagram

ΚΑΒΑΛΑ 1989, νυχτερινό κέντρο "ΟΡΟΣΗΜΟ"… Διεκδικώ το όνειρό μου, πατώ τη σκηνή, κάθε βράδυ επί τρεις μήνες, προχωρώ, ξεκινώ το δικό μου προορισμό. Είμαι ευγνώμων στο Θεό για το δώρο ζωής. Όσα κι αν αλλάζουν γύρω μας… Η μουσική, οι στίχοι, ο λόγος, τα συναισθήματα είναι πάντα εδώ και θα τα μοιραζόμαστε μαζί για πάντα. Σήμερα το βράδυ θα συναντηθούν οι ψυχές μας 3Ο χρόνια μετά! Καβάλα, 3 Αυγούστου 2019 #MAZW #MazwTour2019

A post shared by Giorgos Mazonakis Official (@georgemazonakis) on

Τι έχει γίνει μεταξύ τους;

«Στο παρελθόν ήταν πάρα πολύ καλοί φίλοι. Ο Ζαχαράτος έκανε τον Μαζωνάκη σε κάθε του παράσταση με μιμήσεις, όπως κάνει τους πάντες. Ο Μαζωνάκης είχε ενοχληθεί και του είπε «Το παράκανες και δεν γελάω πλέον με αυτό». Το είχε σεβαστεί ο Τάκης Ζαχαράτος μέχρι που πέρυσι τον χειμώνα πήγε και είδε τη Νατάσα Θεοδωρίδου στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανιζόταν, ανεβαίνει πάνω στην πίστα και κάνει τον Μαζωνάκη. Μαθαίνω ότι παρεξηγήθηκε ο Μαζωνάκης γιατί είναι και φίλη του η Νατάσα» είπε ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Έχουμε έρθει με σκοπό τη νίκη και την πρόκριση – Θέλουμε να κυριαρχήσουμε»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ διαβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός θα μείνει πιστός στις ιδέες του για να πάρει την πρόκριση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024