Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παραιτήθηκε η Πέππα το Γουρουνάκι

Παραιτήθηκε η Πέππα το Γουρουνάκι

Μετά από 13 χρόνια, η Πέππα το Γουρουνάκι (Peppa Pig) αλλάζει φωνή.

Η Πέππα το Γουρουνάκι θα αποκτήσει νέα φωνή, στην πρωτότυπη βρετανική έκδοση, καθώς η νεαρή κοπέλα που δάνειζε την φωνή της, εγκαταλείπει την θέση της μετά από 13 χρόνια.

Η 18χρονη Χάρλεϊ Μπερντ επιβεβαίωσε πως αποχωρεί από την διάσημη παιδική σειρά, δίνοντας την θέση της στην 9χρονη Αμελί Μπέα, που χαρακτήρισε την νέα της δουλειά ως «όνειρο που γίνεται πραγματικότητα».

Η Χάρλεϊ, που λέγεται ότι έβγαζε 1.000 λίρες ανά ώρα για τον ρόλο της στην Πέππα το Γουρουνάκι, δήλωσε: «Το να γίνω η φωνή της Πέππα από την ηλικία των 5 ετών, ήταν η αρχή ενός απίστευτου ταξιδιού και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Οι άνθρωποι με τους οποίους εργάστηκα έχουν γίνει κάτι σαν οικογένεια για μένα και μου έχουν χαρίσει μερικές αξέχαστες αναμνήσεις. Εύχομαι στην Αμελί, τα καλύτερα για τον ρόλο και ανυπομονώ να ξεκινήσω το επόμενο κεφάλαιο στην ζωή μου».

Έκανε την Πέππα το Γουρουνάκι από την ηλικία των 5 ετών – Έβγαζε 1.000 λίρες την ώρα

Η Χάρλεϊ ήταν η φωνή της Πέππα από την ηλικία των 5 ετών. Και φαίνεται πως η 18χρονη δεν πρέπει να ανησυχεί και πολύ, καθώς όπως είχε αναφερθεί το 2018 ήταν σε καλό δρόμο για να γίνει εκατομμυριούχος στην ηλικία των 21 ετών.

Σύμφωνα με την Daily Star, η Μπερντ έβγαζε περίπου 1.000 λίρες την ώρα, κερδίζοντας πάνω από 12.000 λίρες την εβδομάδα.

Μια πηγή δήλωσε στην εφημερίδα: «Η Χάρλεϊ είναι η πιο πετυχημένη έφηβη καλλιτέχνης φωνής στην Βρετανία αυτή την στιγμή. Κερδίζει εύκολα 1.000 λίρες την ώρα. Είναι δύσκολο να αντικατασταθεί στον ρόλο της Πέππας το γουρουνάκι, γιατί είναι αρκετά ώριμη για ηθοποιός, αλλά έχει την χαρακτηριστική φωνή που γνωρίζουν όλοι στον κόσμο ως Πέππα».

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024