Σκάνδαλο ΠΑΟΚ – Ξάνθη : Η διαδρομή 8 εκατ. ευρώ από την RFA στην Dimera
Τραπεζικές συναλλαγές εκατομμυρίων ευρώ ανάμεσα στις δύο εταιρείες. Την RFA, που ελέγχει την ΠΑΕ Ξάνθη και κατέχει τις εγκαταστάσεις της, και την Dimera του Ιβάν Σαββίδη, που είναι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ και, απ' ό,τι φαίνεται ξεκάθαρα πια, αφεντικό της Ξάνθης
Ένα σκάνδαλο μεγατόνων που συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δύο ΠΑΕ που ελέγχονται για πολυιδιοκτησία. ΠΑΟΚ και Ξάνθη στα σκοινιά.
Με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να επιδιώκει για τρίτη φορά την Πέμπτη (10:00 π.μ.) να εκδικάσει μια υπόθεση που είναι πιθανό να οδηγήσει και τις δύο ομάδες σε υποβιβασμό.
Αυτή άλλωστε είναι η μοναδική τιμωρία για την πολυιδιοκτησία.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, μιλώντας παράλληλα και για το ιστορικό ρεκόρ του, ισοφαρίζοντας σε συμμετοχές στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» τον Γιάννη Ιωαννίδη.
Οι «μαύρες γάτες» νίκησαν τις «καρακάξες» (1-0) στο μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού βορρά και η Σάντερλαντ βρήκε τρόπο για να… πικάρει την μεγάλη της αντίπαλο
Το Περιστέρι Betsson την... πλήρωσε για την ήττα του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη, με τους «ερυθρόλευκους» να σοβαρεύονται στο δεύτερο ημίχρονο και να διαλύουν τον αντίπαλό τους με 105-62, για τη 10η νίκη τους στο πρωτάθλημα σε ισάριθμες αγωνιστικές.