Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέλο Περέιρα : Το τέλος του από το ελληνικό ποδόσφαιρο πλησιάζει ολοένα και περισσότερο

Μέλο Περέιρα : Το τέλος του από το ελληνικό ποδόσφαιρο πλησιάζει ολοένα και περισσότερο

Το συμβόλαιο του Μέλο Περέιρα τελειώνει τον Ιούνιο του 2020, όμως το τέλος του από την ΚΕΔ είναι πολύ πιθανό να έρθει πολύ νωρίτερα. Ο Πορτογάλος κάνει λάθος τη δουλειά και FIFA/UEFA δεν μπορούν να μένουν πλέον με σταυρωμένα τα χέρια

Το έργο του είναι αποτυχημένο. Οι διαιτησίες στα χρόνια της… εξυγίανσης, που συμπίπτουν με τα δικά του χρόνια στην κεφαλή της ΚΕΔ, πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δέχεται συνεχώς νέα «χτυπήματα» και ο Μέλο Περέιρα δεν μπορεί παρά να έχει πολλές ευθύνες.

Γι’ αυτό και το τέλος του από το ελληνικό ποδόσφαιρο πλησιάζει ολοένα και περισσότερο. Και ίσως έρθει πριν τη λήξη της θητείας του, που είναι στις 30 Ιουνίου.

Ήδη οι περισσότερες ομάδες έχουν πρόβλημα με τον Πορτογάλο. Ο Ολυμπιακός έχει θέσει ξεκάθαρα θέμα προς το πρόσωπό του, το ίδιο και η ΑΕΚ, που τον κάλεσε σε… αποχή μετά το ντέρμπι της Τούμπας, εκεί που με το «έτσι θέλω» ο ισραηλινός διαιτητής, επιλογή Περέιρα, χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

Ο Άρης έχει εκφράσει παράπονα, με πρόσφατο παράδειγμα τα ματς με την Ξάνθη, ο Παναθηναϊκός πρόσφατα τού έστειλε επιστολή, η Λάρισα έχει καταφερθεί ουκ ολίγες φορές εναντίον του.

Και όλα αυτά, πια, αγγίζουν τις ομοσπονδίες. FIFA και UEFA αντιλαμβάνονται πως το κλίμα για τον… εκλεκτό τους μόνο καλό δεν είναι. Και όχι άδικα. Αφού δεν κάνει σωστά μια δουλειά για την οποία χρυσοπληρώνεται.

Κι όλα αυτά λίγους μόλις μήνες μετά το περασμένο καλοκαίρι, όταν FIFA και UEFA στήριξαν τον Περέιρα, κάνοντας εισήγηση για νέο συμβόλαιο.

Αλλά βλέπουν πως ο Πορτογάλος δεν ανταποδίδει αυτήν τη στήριξη και πως το ποδόσφαιρο κάνει βήματα προς τα πίσω, με τον ίδιον να φέρει ευθύνες.

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα για τον Περέιρα και ίσως οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες και να έρθουν πιο σύντομα απ’ ό,τι περιμέναμε.

Να «τελειώσει» δηλαδή ο Πορτογάλος οριστικά ακόμα και μέσα στον επόμενο μήνα, αφού οι επιλογές του πολλές φορές βάζουν… μπουρλότο στο πρωτάθλημα.

Και οι ορισμοί του αγγίζουν τα όρια της πρόκλησης πολλές φορές.

Αν ο Περέιρα αποχωρήσει, μαζί του θα φύγουν και οι δύο στενοί του συνεργάτες στην ΚΕΔ. Ο Χουάν Αντόνιο Μαρίν και ο Λιφ Λίντμπεργκ.

Και αυτή θα είναι μονάχα η αρχή για τις αλλαγές που είναι απαραίτητες προκειμένου το ποδόσφαιρο να επιστρέψει στην… κανονικότητα και να σταματήσει να παίζεται με την τράπουλα σημαδεμένη.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024