Είναι μια ερώτηση που ολόκληρη η βιομηχανία αναρωτιόταν τους τελευταίους μήνες και η απάντηση έρχεται με την πρώτη μεγάλη επίδειξη του νέου έτους: London Fashion Week Men’s. Τα κορυφαία φώτα της σκηνής ανδρικών ενδυμάτων της βρετανικής πρωτεύουσας ξεκίνησαν τις συλλογές τους για την σεζόν φθινόπωρο / χειμώνας και υπήρχε αρκετή προσφορά!
Η βιωσιμότητα ήταν στο προσκήνιο, με το επίσημο πρόγραμμα να διαθέτει πολλούς σχεδιαστές με πρακτικές οικολογικής συνείδησης. Η Alexandra Hackett του Studio ALCH χρησιμοποιεί μεθόδους ανασυγκρότησης για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των προϋπαρχόντων ρούχων. Η Priya Ahluwalia επικεντρώνεται στην υπεύθυνη προμήθεια για τη συλλογή της, και ο Patrick Grant της E.Tautz είναι υπερήφανος που κάνει πολλά από τα προϊόντα της μάρκας στο δικό του εργοστάσιο στο Lancashire. Υπήρξε επίσης η Bethany Williams, η δεύτερη αποδέκτης του Βραβείου Queen Elizabeth II, για το βρετανικό σχέδιο, η οποία περιλαμβάνει κοινοτικές ομάδες στην παραγωγική της διαδικασία και μετατρέπει τα απόβλητα σε εμβληματικά ενδύματα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας