Χίος: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στο δημαρχείο
Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρα, σημειώθηκε ένταση στο δημαρχείο της Χίου, όπου δεκάδες κάτοικοι του νησιού διαμαρτυρήθηκαν μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για δημιουργία υπερδομής 4.000 ατόμων.
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου οδηγήθηκαν οι δύο συλληφθέντες που κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους στα χθεσινοβραδινά επεισόδια στο Δημαρχείο Χίου.
Από την Εισαγγελία τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για διατάραξη κοινής ειρήνης και επίθεσης σε κρατικούς λειτουργούς. Και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ τους ορίστηκε τακτική δικάσιμος για το τέλος Οκτωβρίου.
Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρα, σημειώθηκε ένταση στο δημαρχείο της Χίου, όπου δεκάδες κάτοικοι του νησιού διαμαρτυρήθηκαν μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για δημιουργία υπερδομής 4.000 ατόμων.
Το παρών στην έκτακτη συνεδρίαση έδωσε ο υφυπουργός Εργασίας, Νότης Μηταράκης, ο οποίος αποδοκιμάστηκε εντόνως.
Συγκεκριμένα, κατά την άφιξη του υφυπουργού ακούστηκε ομοβροντία αποδοκιμασιών και βρισιών, ενώ τα πράγματα αγρίεψαν κι άλλο στη συνέχεια, αφού ο κ. Μηταράκης φυγαδεύτηκε στο εσωτερικό.
- Ξεκινά η δίκη για το έγκλημα των Τεμπών – Όλες οι εξελίξεις
- Super League: Τι ισχύει με τις ισοβαθμίες στα play-οff
- Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 27 Μαρτίου
- O Ντόναλντ Ντακ και η ενεργειακή κρίση: Τι μας δίδαξαν τα Μίκυ Μάους για όσα συμβαίνουν σήμερα
- «Το Τάμα» με τον Γιώργο Χριστοδούλου για 10 παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο
- Λονδίνο: Εμπρηστική επίθεση σε κτίριο εβραϊκής οργάνωσης – Έβαλαν φωτιά σε τρία ασθενοφόρα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Δευτέρας και της άνοιξης
- Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Δραματικές έρευνες για τον 34χρονο δύτη που αγνοείται
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/jocke-wulcan-N_9yLWF3ikU-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442