Με μοναδική απουσία τον Κωνσταντίνο Κότσαρη, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, ο οποίος βλέπει όλους τους παίκτες που αντιμετώπισαν προβλήματα να τα έχουν ξεπεράσει και να είναι ετοιμοπόλεμοι για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής.
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έβγαλε όλο το πρόγραμμα, όπως και οι Κουρμπέλης, Δώνης, Κολοβός, Βαγιαννίδης.
Έτσι ο Δώνης πάει στο μεγάλο ματς χωρίς προβλήματα, με την ομάδα να ανυπομονεί για το ντέρμπι και τους παίκτες να βγάζουν μεγάλο πάθος και θέληση στις προπονήσεις.
Η προπόνηση ξεκίνησε με κυκλοφορία της μπάλας, συνεχίστηκε με παιχνίδι τριών ομάδων και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.
Συνεχίζεται η δράση στην 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Εκτός έδρας «μάχες» για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο στη Λεωφόρο.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα επέστρεψε και ήταν καθοριστικό στη νίκη των Σπερς επί των Θάντερ με 111-109, που ηττήθηκαν μόλις για δεύτερη φορά φέτος – Αντίπαλος του Σαν Αντόνιο στον τελικό του NBA Cup οι Νικς, που «καθάρισαν»τους Μάτζικ.