Άρχισαν τα όργανα: Ακυρώθηκε καθαρό γκολ του Σουντανί (vid)
Πεντακάθαρο γκολ του Σουντανί ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο 17' με το αγαπημένο παιδί της εξυγίανσης, Άγγελο Ευαγγέλου (VAR) να μην καλεί καν τον Φωτιά να δει την φάση στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο επιθετικός του Ολυμπιακού καλύπτεται από τους αμυντικούς του Βόλου.
Απίστευτα πράγματα στον Βόλο με την εξυγίανση να δίνει ένα ακόμη… ρεσιτάλ. Στο 17’ ο Σουντανί από εξαιρετική κάθετη του Καμαρά έφυγε μόνος του καλυπτόμενος από τη μισή άμυνα του Βόλου και σκόραρε για το 1-0 αλλά Φωτιάς και Ευαγγέλου το ακύρωσαν για οφσάιντ!
Σε μια φάση που από το replay φάνηκε ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση οφσάιντ αλλά το αγαπημένο παιδί του συστήματος, ένα από τα πρωτοπαλίκαρα της εξυγίανσης, ο Αγγελος Ευαγγέλου δεν κάλεσε καν τον διαιτητή να δει τη φάση στο βίντεο όντας προφανώς… σίγουρος πως το γκολ ήταν αντικανονικό. Ετσι ο Φωτιάς συνέχισε κανονικά το παιχνίδι υποδεικνύοντας οφσάιντ.
Μια απόφαση για γέλια και για κλάματα με τον Ευαγγέλου, να βάζει μπουρλότο στο ματς και να δείχνει αποκάλυπτα ότι πλέον δεν τηρούνται ούτε τα προσχήματα.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σίγουρος πως το πρόγραμμα των αγώνων δεν θα παίξει ρόλο στα play-off της Super League και πως στο τέλος ο Ολυμπιακός θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απ’ όλους, δηλαδή να πανηγυρίσει τον τίτλο, δήλωσε ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Κώστας Καραπαπάς.