Με τον καλύτερο τρόπο απάντησε η αναπτυξιακή ομάδα των Ερυθρόλευκων για τον πρόωρο αποκλεισμό της από το Κύπελλο. Κορυφαίος ο Μελισσαράτος με 17 πόντους.
Η αρχή της σεζόν την βρήκε να αποκλείεται από το Ανατόλια στο Κύπελλο στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ. Η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού, έδωσε την καλύτερη απάντηση τρεις μήνες μετά, επικρατώντας της αντίστοιχης της Θεσσαλονίκης με σκορ 74-62 για την 12η αγωνιστική της Α2 Ανδρών.
Οι παίκτες του Δημήτρη Τσαλδάρη έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με το υπέρ τους 42-26 και έφτασε στο τρίτο δεκάλεπτο να προηγούνται ακόμα και με 29 πόντους (59-30 με τρίποντο του Νοέα).
Το Ανατόλια έδειξε την γνωστή του σκληράδα, σε μία ομάδα που βασίζεται σε παίκτες με τεράστια εμπειρία σε αυτές τις κατηγορίες. Οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν ένα επιμέρους 29-10, γυρίζοντας ουσιαστικά την αναμέτρηση και γεμίζοντας με επιπλέον πίεση τον Ολυμπιακό Β’ Τράπεζα Πειραιώς, ο οποίος προερχόταν απο την ήττα στην Καρδίτσα.
Τζόλος και Πετρόπουλος έδωσαν την λύση για τον Τσαλδάρη, έστειλαν το ματς στο 74-62, δίνοντας τη νίκη στην αναπτυξιακή ομάδα των Ερυθρόλευκων.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Ολυμπιακός ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη τη Βαλένθια, όμως δύο 2/3 βολές του Ντε Λαρέα με 2,9'' για τη λήξη και στη συνέχεια ένα άστοχο τρίποντο του εξαιρετικού ως τότε Φουρνιέ οδήγησαν σε ήττα....
Σχολιάζοντας την κομβική νίκη που πέτυχε ο Παναθηναϊκός επί της Ντουμπάι στο Σεράγεβο ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση του Κέντρικ Ναν ειδικά στο 4ο δεκάλεπτο.