Πρόβλημα στην καρδιά έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο Ντάλεϊ Μπλιντ μετά την αδιαθεσία που ένιωσε στο ματς με τη Βαλένθια, όπως ανακοίνωσε ο Άγιαξ.
Εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Άγιαξ για ένα μήνα αναμένεται να μείνει ο Ντάλεϊ Μπλιντ, ο οποίος διαγνώστηκε με πρόβλημα στην καρδιά.
Ο Μπλιντ είχε νιώσει μία αδιαθεσία στο ματς του «Αίαντα» με τη Βαλένθια για την έκτη αγωνιστική του Champions League και έκτοτε δεν αγωνιζόταν. Ο σύλλογος του Άμστερνταμ ανακοίνωσε πως ο Ολλανδός αμυντικός έχει φλεγμονή των καρδιακών μυών και θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας τον Γενάρη του 2020.
Μάλιστα στην ανακοίνωση αναφέρεται πως στον 29χρονο τοποθετήθηκε ειδική συσκευή σε εκείνο το σημείο μετά από επέμβαση.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Οπαδοί της Βαλένθια υποδέχθηκαν την αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο όπου καταλύει – Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Πουέρτο που εμφανίστηκε με δεμένο πόδι.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Πέδρο Μαρτίνεθ αποβλήθηκαν στο Game 3 του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια σε μια κόντρα που έχει ξεκινήσει πριν τη σειρά – Γιατί «βράζουν» οι δύο προπονητές.