«Ξενύχτι για να δω την τηλεοπτική τους συνάντηση. Τζάμπα ξενύχτι τελικά. Δε θέλω καν να γράψω τις σκέψεις μου για όσα είδα και άκουσα. Πολλές φορές αισθάνθηκα ντροπή για λογαριασμό τους.
Αλήθεια, ξεχνούν και οι δύο ότι μπορείς να πουλάς εύκολα μία ψεύτικη εικόνα στους αδαείς. Στους γνωρίζοντες όμως? ??? Κοινωνικοί αυτοματισμοί, πικρίες, πολιτικώς ορθές κακίες και ” παρακαλώ περάστε από το λογιστήριο ” για τους μισούς εργαζόμενους μπροστά στις κάμερες των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών.
Γιατί σαν ΕΜΑΣ, τελικά, δεν είναι κανένας…. Να κλάψω ή να γελάσω? Δυστυχώς το ” μπράβο Ρούλα ” υποβιβάστηκε από την πρωταγωνίστρια του σε…κρίμα Ρούλα…Τουλάχιστον…”»έγραψε ο Δημήτρης Παπανώτας.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας