Η Νάπολι ηττήθηκε και από την Μπολόνια εντός έδρας και συνεχίζει την πολύ κακή πορεία της στη Serie A.
Με εντολή του Κάρλο Αντσελότι οι παίκτες της ιταλικής ομάδας λοιπόν μετά και το νέο αρνητικό αποτέλεσμα, θα μείνουν στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου, από την Τετάρτη (04/12) έως και το Σάββατο (07/12).
Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από περίπου ένα μήνα, οι παίκτες είχαν αρνηθεί κάτι ανάλογο, που είχε επιβάλει ο πρόεδρος των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.
Πλέον η απόφαση αυτή είναι μονόδρομος για τον Ιταλό προπονητή, αφού βλέπει την ομάδα του να πηγαίνει από το ένα αρνητικό αποτέλεσμα στο άλλο. Έτσι ο Αντσελότι πήρε αυτή την απόφαση.
Οι Σάρλοτ Χόρνετς έρχονται από εννιά συνεχόμενες νίκες και δεν είναι απλώς ένα εντυπωσιακό σερί· είναι μια ιστορική υπενθύμιση ότι το παρόν μπορεί να γίνει αφετηρία για κάτι πολύ μεγαλύτερο.