Αναστασία Καίσαρη : Ενας διπλός γάμος βγαλμένος από τα παραμύθια
Η κόρη του Κώστα Καίσαρη, Αναστασία Καίσαρη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της με δύο γάμους, καθολικό και θρησκευτικό, και δύο υπέροχα νυφικά.
Tον αγαπημένο της Thomas Persy παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου η Αναστασία Καίσαρη, κόρη του Κώστα και της Χριστιάννας Καίσαρη.
Ενας υπέρλαμπρος διπλός γάμος μονοπώλησε τις προηγούμενες ώρες το ενδιαφέρον στα σαλόνια της υψηλής κοινωνίας των Αθηνών.
Η κόρη του Κώστα Καίσαρη, Αναστασία, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Thomas Persy.
Ο ορθόδοξος γάμος έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό και μια μέρα νωρίτερα έγινε ο καθολικός γάμος του ζευγαριού στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο κέντρο της Αθήνας.
Το παρών έδωσαν συγγενείς, φίλοι αλλά και πρόσωπα του εφοπλιστικού, του επιχειρηματικού αλλά και του πολιτικού κόσμου.
Και στους δύο γάμους η κόρη του Κώστα Καίσαρη φορούσε δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη.
Εντελώς διαφορετικά νυφικά μεταξύ τους, ένα πιο μοντέρνο στον καθολικό και ένα πιο κλασικό, ένα φόρεμα που θύμιζε νυφικά αυτοκρατορικών γάμων, στον ορθόδοξο. Το νυφικό του καθολικού γάμου ήταν σε ίσια γραμμή και όπως θέλουν και οι τάσεις είχε όγκο, πολύ όγκο στα μανίκια.
Το νυφικό του ορθόδοξου γάμου ήταν κλειστό στο λαιμό, στα μανίκια και στην πλάτη, με κουμπάκια μπροστά και πολύ όγκο στη φούστα.
Λεπτομέρεια που χάριζε το κεντημένο με άνθη πέπλο. Η Αναστασία Καίσαρη πανευτυχής και στις δύο τελετές, πλαισιωμένη από καλούς της φίλους, δεν σταμάτησε να χαμογελάει.
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media η Σήλια Κριθαριώτη.
- Φοινικούντα: Απολογείται σήμερα ο 30χρονος για συνέργεια
- Φοινικούντα: «Ήταν σαν να μιλούσε κάποιος άλλος, ήταν φοβισμένος» – Τι αποκαλύπτει ανιψιός του ιδιοκτήτη
- Stoiximan GBL: O Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, ματσάρα στο Αλεξάνδρειο
- Χριστουγεννιάτικο bazaar για τις γατούλες του Βοτανικού
- Κλιματική αλλαγή: Οι πλημμύρες απειλούν τους υπόγειους σιδηροδρόμους – Το παράδειγμα της Νέας Υόρκης
- Τα Ελληνικά στην Αγγλία και την Ουαλία: πού μιλιούνται περισσότερο
- Η μάχη χάθηκε, ο πόλεμος συνεχίζεται: Η Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ και Château Miraval των 500 εκατ. δολαρίων
- Aegean Airlines: Where Greeks Travel for Christmas Holidays
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 20.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-cD4pt47I4JY-unsplash-1-315x220.jpg)


























































![Airbnb: Πάνω από 90% οι πληρότητες για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/shutterstock_2395408901-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442